Spletna trgovina za normalno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani soglašaš z uporabo piškotkov. več ...

OK

Nakup po:

Filtriraj rezultate

CENI

MOč POLNENJA
0,8 A (1)
5 A (2)
7 A (1)
10 A (1)
25 A (1)
3,8A (1)

ZNAMKA
Ctek (8)

varno nakupovanje

Kako do popusta pri prvem nakupu?

Vnesi svoj e-mail naslov in poslali ti bomo kupon za popust ob prvem nakupu.

Brezplačno, varno, brez spam-a & preprosta odjava

 

Polnilec akumulatorjev

Zakaj se odločiti za kvaliteten polnilec akumulatorjev?

Z vse večjo popularnostjo moderne elektronike v vozilu in naprav, ki nam izboljšujejo udobnost vožnje, se povečuje tudi poraba električne energije. Ker novi akumulatorji niso ravno poceni, polnilci akumulatorjev nižje kvalitete pa pogosto poškodujejo ali zmanjšajo kapaciteto tvojega akumulatorja, se pri nakupu splača odločiti za kvaliteto.

Preberi več
8 Artiklov Prikaži po strani
Razvrsti po Padajoče
8 Artiklov Prikaži po strani
Razvrsti po Padajoče

CTEK polnilci

CTEK polnilci akumulatorjevV trgovini Orange Audio ponujamo polnilce akumulatorjev priznanega švedskega proizvajalca CTEK, ki so med najbolj varnimi in učinkovitimi na trgu. Polnilec slabše kvalitete lahko zaradi nihanja napetosti poškoduje akumulator in občutljive elektronske elemente (avtoakustiko, multimedijsko opremo, navigacijo...), medtem ko CTEK pri polnjenju skrbi za enakomerno napetost ter sam zazna tip akumulatorja in izbere pravilno nastavitev polnjenja. Ker CTEK ohrani dobro delovanje akumulatorja, je na dolgi rok bolj varčna odločitev, kot pa nakup polnilca nižje kakovosti.

8stopenj

Polnilec je lahko neomejeno priklopljen na akumulator, saj ima samodejni vklop in izklop, tako da bo akumulator vozila vedno v dobrem stanju. Dobro se obnese tudi v vlažnih in prašnih pogojih, zato je primeren za zunanjo uporabo, avtodome, plovila... Vsi CTEK polnilci ustrezajo evropskim varnostnim standardom.

Na vrh >>