Spletna trgovina za normalno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani soglašaš z uporabo piškotkov. več ...

OK

Nakup po:

Filtriraj rezultate

CENI

PODROčJE UPORABE

SAMOLEPILNA
Da (38)
/ (2)

ZNAMKA
Alphard (6)
CTK (11)
Ground Zero (1)
Silent Coat (23)

varno nakupovanje

Kako do popusta pri prvem nakupu?

Vnesi svoj e-mail naslov in poslali ti bomo kupon za popust ob prvem nakupu.

Brezplačno, varno, brez spam-a & preprosta odjava

 

Zvočna izolacija avtomobila

Kako se znebiti hrupa v avtomobilu?zvočna izolacija za avtoakustiko

Hrup med vožnjo povzročata 2 stvari - zunanji hrup s ceste in pa notranji hrup, ki ga proizvaja sam avtomobil (motor, vibriranje kovine, izpušni sistem, itd.). Z različnimi tipi zvočne izolacije lahko odpravimo večino hrupa, tako iz samega avtomobila kot iz zunanjosti in s tem ustvarimo boljše okolje za poslušanje glasbe ter tiho vožnjo, ki je značilna za luksuzne znamke avtomobilov.

Izberi znamko izolacijskega materiala:

zvočna izolacija Silent Coat zvočna izolacija CTK Preberi več
Kosov 1 do 24 od skupaj 41 Stran:
  1. 1
  2. 2
Prikaži po strani
Razvrsti po Padajoče
Kosov 1 do 24 od skupaj 41 Stran:
  1. 1
  2. 2
Prikaži po strani
Razvrsti po Padajoče

Izolacija za avtoakustiko

izolacija silent coatPrva stvar, ki jo opazimo, ko med vožnjo poslušamo hrup avtomobila je, da kovinski deli vibrirajo in s tem delujejo kot nezaželen zvočnik, kar je najbolj opazno v avtomobilskih vratih in prtljažnem prostoru, še posebej med predvajanjem glasbe. Na teh mestih zato uporabljamo izolacijo Silent Coat za odpravljanje vibracij. Izdelana je iz butylne mase s tanko plastjo aluminija, dobi se jo v samolepilnih ploščah za enostavno montažo, nalepi pa se jo direktno na kovino pod vratnimi panelami, s čimer zniža resonanco kovinskih delov in odstrani ropot in tresljaje.

silent coat noise isolatorSedaj, ko smo se znebili nezaželenih vibracij, ki povzročajo hrup znotraj avtomobila, pa moramo blokirati še zunanji hrup, za kar uporabljamo izolacijo Silent Coat Noise Isolator. Izdelana je iz kvalitetne polietilenske pene z zaprto celično strukturo, ki ponuja izjemno učinkovito zvočno izolacijo, obenem pa je tudi vodotesna, tako da jo lahko namestimo tudi na mesta izpostavljena vodi. Dobi se jo v samolepilnih ploščah, ki omogočajo enostavno montažo praktično kjerkoli v avtomobilu.

Na vrh >>