Spletna trgovina za normalno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani soglašaš z uporabo piškotkov. več ...

OK

Nakup po:

Filtriraj rezultate

CENI

TIP
MP3 (20)
DVD (4)
USB (20)
iPod/iPhone (15)
DAB / DAB+ (2)

VELIKOST RADIA
1DIN (14)
2DIN (6)

BLUETOOTH
Da (14)
Da - ob nakupu modula (1)
Ne (4)

NAVIGACIJA

varno nakupovanje

Kako do popusta pri prvem nakupu?

Vnesi svoj e-mail naslov in poslali ti bomo kupon za popust ob prvem nakupu.

Brezplačno, varno, brez spam-a & preprosta odjava

 

Alpine Avtoradio

Posodobi svoj audio sistem z nakupom Alpine avtoradia.Alpine logo

Vse Alpine enote že podpirajo predvajanje MP3 datotek in USB vhod za enostavno povezovanje USB ključkov in prenosnih diskov. Oblikovno se Alpine drži že preverjenih smernic, s klasičnim velikim okroglim gumbom na avtoradiu, tehnologija znotraj same enote pa vztrajno podira meje. Alpine avtoradii se lahko pohvalijo tudi z vrhunsko povezljivostjo z iPod-i in iPhone-i, ki jih lahko nadzoruješ kar s kontrolami avtoradia.

Preberi več
20 Artiklov Prikaži po strani
Razvrsti po Padajoče
20 Artiklov Prikaži po strani
Razvrsti po Padajoče

Kristalno čist zvok z Alpine avtoradiem

Za kristalno čist zvok v Alpine enotah skrbi notranji 4 x 50W ojačevalec, ki bo občutno izboljšal kvaliteto glasbe že na tovarniških zvočnikih, podpira pa tudi priklop dodatnih zunanjih ojačevalcev. Glasbo lahko še dodatno nastavljaš z naprednimi funkcijami in nastavitvami na avtoradiu - ločeno nastavljanje nizkih in visokih tonov, filtri, nastavitve za visokotonec, itd.

USB AUX in iPod povezljivost

Že začetni Alpine modeli CDE-120R, CDE-120RM in CDE-120RR imajo spredaj AUX in USB vhod, tako da lahko predvajaš glasbo iz iPoda, MP3 predvajalnikov in USB ključkov, vsi modeli pa so tudi cenovno dostopni in na voljo v različnih barvah.

Nekateri izmed modelov (npr. CDE 125BT) imajo že vgrajeno Bluetooth tehnologijo Parrot, ki ti omogoča enostavno prostoročno telefoniranje kar preko tvojega avtoradia in sicer s pomočjo glasovnih ukazov ali z brskanjem po imeniku kar na zaslonu avtoradia. Preko iste Bluetooth povezave lahko predvajaš tudi glasbo.

Na vrh >>