Spletna trgovina za normalno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani soglašaš z uporabo piškotkov. več ...

OK

Montaža komponentnih zvočnikov

Vodič za montažo komponentnih zvočnikov

Vodič za enostavno montažo komponentnih zvočnikov v vašem avtomobilu. Shema priklopa zvočnikov in visokotocev na kretnico ter priklop celotnega sistema. Prihrani pri montaži in naredi sam - s pomočjo vodičev na Orange Audio.

Oglej si vodič

Montaža koaksialnih zvočnikov

Vodič za montažo koaksialnih zvočnikov

Vodič za enostavno montažo koaksialnih zvočnikov v vašem avtomobilu in shema priklopa zvočnikov na ISO konektor. Prihrani pri montaži in naredi sam - s pomočjo vodičev na Orange Audio.

Oglej si vodič

Kabli v avtoakustiki

Vodič po napeljavi v avtomobilu

V vodiču si bomo pogledali različne vrste kablov, ki jih potrebujemo za povezavo audio sistema v avtomobilu, ter katere velikosti in debeline kabla so primerne zate. Prihrani pri montaži in naredi sam - s pomočjo vodičev na Orange Audio.

Oglej si vodič

Zvočna izolacija avtomobila

Zvočna izolacija avtomobila za avtoakustiko

Vodič po zvočni izolaciji avtomobila - kako do zvoka in občutka vožnje avtomobila luksuznih proizvajalcev, za veliko manjšo ceno ter katere izolacije izbrati za najboljši rezultat. Postani strokovnjak - s pomočjo vodičev na Orange Audio.

Oglej si vodič