Profesionalni polnilec Ctek PRO25S

-6%
Profesionalni polnilec Ctek PRO25S
Profesionalni polnilec Ctek PRO25S
Kontakt:
  • Model: PRO25S
  • 8-stopenjsko polnenje
  • Avtomatsko pulzivno polnenje
  • Temperaturni senzor
  • Polnilni tok 25 A
  • Primeren za vse vrste baterij
  • Priložene izolirane hitre sponke
  • Priložen priključek na klemo baterije z očesi
  • 2 leti garancije

BREZPLAČNA POŠTNINA na polnilce Ctek

Redna cena:360,00 €
Spletna cena:339,00 €
Na zalogi
Količina:
Dodano v košarico! Preglej vsebino

Profesionalni akumulatorski polnilec CTEK PRO25S

Ctek logo

Razvoj motornih vozil izjemno hitro napreduje in vsak nov model ima vgrajenih več naprav, ki izboljšujejo udobnost potovanja, hkrati pa predstavljajo velike porabnike električne energije. Zato se vse pogosteje dogaja, da avtomobilske baterije nimajo več dovolj moči. Če upoštevamo, da nov akumulator stane kar nekaj denarja in, da tudi pomoč na cesti ni ravno poceni, ugotovimo, da lahko s pravim baterijskim polnilcem prihranimo veliko časa in denarja. CTEK predstavlja vodilno švedsko podjetje pri izdelavi pametnih polnilcev, ki omogočajo preprosto in praktično polnjenje. Medtem ko se potrebe povečujejo in spreminjajo, ponuja znamka CTEK najbolj varno in učinkovito rešitev za mnogo različnih potreb.

Delovanje sistema pametnega polnilca

8stopenj

CTEK PRO25S je novi pametni polnilec, ki ponuja vse najsodobnejše tehnologije profesionalnih izdelkov podjetja CTEK. Polnilnik CTEK PRO25S z inovativnim sistemom 8 stopenjskega polnjenja najprej analizira akumulator, ali lahko le-ta sprejme in obdrži kapaciteto, nato odstrani škodljive kristale svinčevega sulfata in polni izredno učinkovito ter nato avtomatično preklopi v patentirani način vzdrževanja, ko je baterija polna. Tako lahko s polnilcem CTEK PRO25S rešite širok spekter z baterijami povezanih težav.

Polnilec se ponaša s sistemom "Recond" poskrbi za uravnoteženje kisline pri globoko izpraznjenih akumulatorjih. Poseben "Cold" način delovanja omogoča odlično polnjenje tudi v mrzlih zimskih dneh in je primeren tudi za zahtevne AGM akumulatorje. Način "Supply" pa omogoča, da polnilnik uporabite kot zunanji napajalnik, pri zamenjavi akumulatorja in s tem ne tvegate izgube pomembnih podatkov ali nastavitev računalnika.

Varno in enostavno upravljanje

priključni kabli

Polnilci CTEK se ponašajo tudi z izjemno enostavno in varno uporabo. Nova serija se tako ponaša s preglednim nadzorom nad delovanjem stopenj z LED diodami, tako lahko vedno ugotovimo pri katerem postopku je trenutno polnilec in kdaj bo baterija delujoča in primerna za uporabo. Možen je tudi več mesečni priklop na baterijo, če je ne uporabljamo, saj s tem preprečujemo sulfatizacijo celic in staranje ter bateriji podaljšamo življenjsko dobo. Za varnost skrbi izredno nizko nihanje napetosti in toka, ki lahko nad 5 % škodi bateriji, jo segreva in povzroča izhlapevanje elektrolita ter poslednično krajša življenjsko dobo.

Za enostavno uporabo ima polnilec vgrajeno zaščito pred iskrenjem in napačnim priklopom, priložene so izolirane čeljusti za hiter priklop, za daljše obdobje polnjenja pa je priložen še priključek na klemo baterije z očesi fi 6,5 mm. Za robustnost in neomejene možnosti uporabe skrbi zaščita ohišja IP 44, kar pomeni, da je naprava odporna na prašne delce ter odporna na pljuske vode. Za dodatno varnost skrbi še temperaturni senzor za akumulator, ki nudi maksimalno zaščito pred požarom, ki bi lahko nastal zaradi okvare baterije med postopkom polnjenja.

Tehnični podatki

Garancija
2 leti
Moč polnenja
25 A
Primerna velikost baterije
Polnenje do 500 Ah, vzdrževanje vse velikosti
Primerna vrsta baterije
Svinčene 12 V, Ca/Ca, Mf, AGM, GEL
Temperatura delovanja
od -20° do +50
Tip polnilca
8 - stopenjski z avtomatskim vzdrževanjem
Varnost
Zaščita pred napačnim priklopom, zaščita pred iskrenjem, zaščita ohišja IP65
Znamka
Ctek