Polnilec Ctek MXS 3.8 - Akcija

Polnilec Ctek MXS 3.8 - Akcija
Polnilec Ctek MXS 3.8 - Akcija
Polnilec Ctek MXS 3.8 - Akcija
Polnilec Ctek MXS 3.8 - Akcija
Polnilec Ctek MXS 3.8 - Akcija
Kontakt:
  • Model: MXS 3.8
  • 7-stopenjsko polnenje
  • Avtomatsko pulzivno polnenje
  • Polnilni tok 3.8 A
  • Primeren za vse vrste baterij
  • Priložene izolirane hitre sponke
  • Priložen priključek na klemo baterije z očesi
  • 5 letna garancija

BREZPLAČNA POŠTNINA na polnilce Ctek

Spletna cena:75,00 €
Na zalogi
Količina:
Dodano v košarico! Preglej vsebino

Akumulatorski polnilec CTEK MXS 3.8

Ctek logo

Razvoj motornih vozil izjemno hitro napreduje in vsak nov model ima vgrajenih več naprav, ki izboljšujejo udobnost potovanja, hkrati pa predstavljajo velike porabnike električne energije. Zato se vse pogosteje dogaja, da avtomobilske baterije nimajo več dovolj moči. Če upoštevamo, da nov akumulator stane kar nekaj denarja in, da tudi pomoč na cesti ni ravno poceni, ugotovimo, da lahko s pravim baterijskim polnilcem prihranimo veliko časa in denarja. CTEK predstavlja vodilno Švedsko podjetje pri izdelavi pametnih polnilcev, ki omogočajo preprosto in praktično polnjenje. Medtem ko se potrebe povečujejo in spreminjajo, ponuja znamka CTEK najbolj varno in učinkovito rešitev za mnogo različnih potreb.

Delovanje sistema pametnega polnilca

6stopenj

CTEK MXS 3.8 je novi pametni polnilec,ki ponuja vse najsodobnejše tehnologije profesionalnih izdelkov podjetja CTEK. Polnilnik CTEK MXS 3.8 z inovativnim sistemom polnjenja najprej analizira akumulator ali lahko sprejme in obdrži kapaciteto, nato odstrani škodljive kristale svinčevega sulfata in polni izredno učinkovito ter nato avtomatično preklopi v patentirani način vzdrževanja, ko je baterija polna. Tako lahko s polnilcem CTEK MXS 3.8 rešite širok spekter z baterijami povezanih težav.

Varno in enostavno upravljanje

priključni kabli

Polnilci CTEK se ponašajo tudi z izjemno enostavno in varno uporabo. Nova serija se tako ponaša s preglednim nadzorom nad delovanjem stopenj z LED diodami, tako lahko vedno ugotovimo pri katerem postopku je trenutno polnilec in kdaj bo baterija delujoča in primerna za uporabo. Možen je tudi več mesečni priklop na baterijo, če je ne uporabljamo, saj s tem preprečujemo sulfatizacijo celic in staranje ter bateriji podaljšamo življensko dobo. Za varnost skrbi izredno nizko nihanje napetosti in toka, ki lahko nad 5 % škodi bateriji, jo segreva in povzroča izhlapevanje elektrolita ter poslednično krajša življenjsko dobo. Za enostavno uporabo ima polnilec vgrajeno zaščito pred iskrenjem in napačnim priklopom, priložene so izolirane čeljusti za hiter priklop, za daljše obdobje polnjenja pa je priložen še priključek na klemo baterije z očesi fi 6,5 mm. Za robustnost in neomejene možnosti uporabe skrbi zaščita ohišja IP 65, kar pomeni, da je naprava primerna za zunanjo uporabo ter odporna na vodo in prah.

5 letna garancija

garancija

V kvaliteto pametnih polnilcev CTEK smo tako prepričani, da vam zagotavljamo kar 5 let nemotenega delovanja s 5 kar letno garancijo.

Tehnični podatki

Garancija
5 let
Moč polnenja
3,8A
Primerna velikost baterije
Polnenje od 1,2 Ah do 80 Ah, vzdrževanje do 130 Ah
Primerna vrsta baterije
Svinčene 12 V, Ca/Ca, Mf, AGM, GEL
Temperatura delovanja
od -20° do +50
Tip polnilca
7 - stopenjski z avtomatskim pulznim vzdrževanjem
Varnost
Zaščita pred napačnim priklopom, zaščita pred iskrenjem, zaščita ohišja IP65
Znamka
Ctek