MP3 vmesnik xCarLink USB/SD

-18%
MP3 vmesnik xCarLink USB/SD
MP3 vmesnik xCarLink USB/SD
MP3 vmesnik xCarLink USB/SD
Kontakt:
  • Visokokakovosten zvok
  • Enostavno upravljanje preko avtoradia
  • Možnost predvajanja več tisoč skladb
  • Enostavna priključitev
  • Brez sprememb na armaturni plošči
  • Razširitveni modul Bluetooth
Redna cena:121,00 €
Spletna cena:99,00 €
Preveri zalogo
Količina:
Dodano v košarico! Preglej vsebino

Mp3 vmesnik xCarLink USB/SD

Začnite uporabljati vaš Mp3 predvajalnik aliUSB ključek v avtu brez menjave avtoradia! Mp3 vmesnik xCarLink USB/SD vam omogoča, da svoj tovarniški avtoradio brez večjih težav posodobite tako da omogoča predvajanje glasbe iz vašega mp3 predvajalnika, SD kartic ter USB medijev. Vmesnik omogoča enostavno namestitev, je enostaven za uporabo in se brez težav poveže z vašim avtoradiem.

xCarLink mp3 vmesnik

Lahko upravljanje neposredno na vašem avtoradiu

Avto

Ob priklopu xCarLink USB/SD lahko vaš USB ključek, SD kartice ali Mp3 predvajalnik brez skrbi pospravite, saj vam vmesnik omogoča upravljanje z glasbo neposredno na vašem avtoradiu ali pa preko obvolanskih kontrol.

Naprednat tehnologija vmesnika xCarLink USB/SD je zasnovana tako, da vam zagotovi neverjetno kakovost zvoka, saj je glasba od vmesnika do vašega avtoradia prenesena s pomočjo digitalnega prenosa zvoka.

Eleganten izgled brez nepotrebnih elementov

Z montažo Mp3 vmesnika ne bo nikakršne potrebe po spremembi videza vaše armaturne plošče, saj se lahko tako vmesnik kot vsi kabli skrijejo v notranjost. xCarLink USB/SD ne bo spremenil zunanjosti vašega avdio sistema, le povečal njegovo zmogljivost. Zaradi kompaktne oblike ponuja neskončne možnosti montaže. Lahko ga skrijete v sovoznikov predal, predale na sredinski konzoli ali na kakšno drugo primerno mesto. Prav tako vse funkcije originalnega avtoradia ostanejo nespremenjene.

Xcarlink USB vhodi

Delovanje vmesnika

Vso glasbo shranjeno na USB mediju lahko izbirate s tipkami na avtoradiu in obvolanskimi kontrolami. Urejanje glasbe je popolnoma preprosto, saj željene skladbe samo naložite na USB medij, število map je odvisno od avtoradia, od 6 do 12, v vsaki pa je lahko do 999 skladb. Vmesnik bo shranjene mape prepoznal kot posamezne CD-je, zato lahko na avtoradiu mape izbirate s številkami oziroma s tipko, s katero se tudi sicer premikate po shranjenih postajah. Vmesnik si zapomni številko in čas zadnje predvajane skladbe, zato se bo ob ponovni priključitvi le-ta nemoteno predvajala naprej. Vmesnik omogoča tudi uporabo funkcije RANDOM oz. SHUFFLE v kolikor to funkcijo podpira vaš avtoradio. Z Random načinom lahko izbirate pesmi znotraj posamezne mape ˝Random CD˝ ali znotraj vseh map s funkcijo ˝Random All˝.

Prikazovanje pesmi na zaslonu

Z uporabo vmesnika xCarLink USB/SD se bodo na na zaslonu avtoradia med predvajanjem glasbe izpisovali številka mape, številka pesmi ter trajanje pesmi, če vaš avtoradio podpira prikazovanje vseh treh podatkov. Če vaš avtoradio ne podpira prikaza tromestnih števil, se po po številki 99 zapis na zaslonu resetiral in začel šteti od začetka. Pesmi se bodo normalno predvajale naprej ponastavi se le napis na ekranu.

Možnost bluetooth povezave

Bluetooth

xCarLink USB/SD ponuja možnost razširitve stehnologijo bluetooth, ki vam omogoča tako prostoročno telefoniranje in predvajanje glasbe preko protokola A2DP, ki ga danes podpirajo vsi mobilni telefoni. Vmesniku bluetooth je priložen tudi zunanji mikrofon, ki se nahaja na 2 m dolgem kablu, ki ga vključite v vmesnik xCarLink USB/SD in speljete na primerno mesto vašega sogovornika pa slišite preko avtomobilskih zvočnikov. Vmesnik deluje izjemno enostavno, sprejem klica lahko opravite z obvolanskimi komandami ali na radiu s tipko naprej, lahko pa vse funkcije upravljate tudi preko mobilnega telefona. Ob dohodnem klicu se predvajana glasba iz xCarLink vmesnika samodejno prekine, po končanem klicu klicu pa predvaja naprej. Če poslušate radio ali CD morate pred klicem preklopiti na xCarLink vmesnik, ki se nato samodejno poveže v nekaj sekundah. Bluetooth xcarlink

Razšititev bluetooth: Bluetooth modul xCarLink.

Tehnični podatki

Podpira
AUX, USB, SD kartice
Znamka vmesnika
xCarLink