MP3 vmsenik xCarLink iPod/iPhone in AUX

-11%
MP3 vmsenik xCarLink iPod/iPhone in AUX
MP3 vmsenik xCarLink iPod/iPhone in AUX
MP3 vmsenik xCarLink iPod/iPhone in AUX
Kontakt:
  • Visokokakovosten zvok
  • Enostavno upravljanje preko avtoradia
  • Možnost predvajanja več tisoč skladb
  • Enostavna priključitev
  • Brez sprememb na armaturni plošči
  • Razširitveni modul Bluetooth
Redna cena:111,00 €
Spletna cena:99,00 €
Na zalogi
Količina:
Dodano v košarico! Preglej vsebino

Mp3 vmesnik xCarLink iPod/iPhone AUX

Začnite uporabljati vaš iPod/iPhone ali drug Mp3 predvajalnik v avtu brez menjave avtoradia! Mp3 vmesnik xCarLink iPod/iPhone AUX vam omogoča, da svoj tovarniški avtoradio brez večjih težav posodobite tako, da omogoča predvajanje glasbe iz vašega Mp3 predvajalnika, iPod-a ali iPhone. Vmesnik omogoča enostavno namestitev, je enostaven za uporabo in se brez težav poveže z vašim avtoradiem.

xCarLink mp3 vmesnik

Lahko upravljanje neposredno na vašem avtoradiu

Avto

Ob priklopu xCarLink iPod/iPhone AUX lahko vaš iPod/iPhone ali Mp3 predvajalnik brez skrbi pospravite, saj vam vmesnik omogoča upravljanje z glasbo neposredno na vašem avtoradiu ali pa preko obvolanskih kontrol.

Napredna tehnologija vmesnika xCarLink iPod/iPhone AUX je zasnovana tako, da vam zagotovi neverjetno kakovost zvoka, saj je glasba od vmesnika do vašega avtoradia prenesena s pomočjo digitalnega prenosa zvoka.

Eleganten izgled brez nepotrebnih elementov

Z montažo Mp3 vmesnika ne bo nikakršne potrebe po spremembi videza vaše armaturne plošče, saj se lahko tako vmesnik kot vsi kabli skrijejo v notranjost. xCarLink iPod/iPhone AUX ne bo spremenil zunanjosti vašega avdio sistema, le povečal njegovo zmogljivost. Zaradi kompaktne oblike ponuja neskončne možnosti montaže. Lahko ga skrijete v sovoznikov predal, predale na sredinski konzoli ali na kakšno drugo primerno mesto. Prav tako vse funkcije originalnega avtoradia ostanejo nespremenjene.

Xcarlink ipod vhodi

Delovanje vmesnika

Vso glasbo shranjeno na iPod-u ali iPhone lahko izbirate s tipkami na avtoradiu in obvolanskimi kontrolami. Urejanje glasbe je popolnoma preprosto, saj želene skladbe samo naložite na iPod ali iPhone vmesnik pa bo predvajal vse shranjene skladbe. Predvajate lahko tudi shranjene playliste s tipko za izbiro naslednjega CD-ja se premaknete v funkcijo predvajanja predhodno nastavljenih Playlist na iPod-u. Vmesnik xCarLink iPod namreč deluje na principu CD izmenjevalca, vsako playlisto pa zazna kot posamezen CD naprimer CD2 vam predvaja 1 playlisto, CD3 2 playlisto itd. Vmesnik omogoča tudi uporabo funkcije RANDOM oz. SHUFFLE v kolikor to funkcijo podpira vaš avtoradio. Z Random načinom lahko izbirate pesmi znotraj posamezne mape (Random CD) ali znotraj vseh map s funkcijo (Random All).

Prikazovanje pesmi na zaslonu

Z uporabo vmesnika xCarLink iPod/iPhone AUX se bodo na na zaslonu avtoradia med predvajanjem glasbe izpisovali številka mape, številka pesmi ter trajanje pesmi, če vaš avtoradio podpira prikazovanje vseh treh podatkov. Če vaš avtoradio ne podpira prikaza tromestnih števil, se po po številki 99 zapis na zaslonu resetiral in začel šteti od začetka. Pesmi se bodo normalno predvajale naprej ponastavi se le napis na ekranu.

Možnost bluetooth povezave

Bluetooth

xCarLink iPod/iPhone AUX ponuja možnost razširitve s tehnologijo bluetooth, ki vam omogoča tako prostoročno telefoniranje in predvajanje glasbe preko protokola A2DP, ki ga danes podpirajo vsi mobilni telefoni. Vmesniku bluetooth priložen je tudi zunanji mikrofon, ki se nahaja na 2 m dolgem kablu, ki ga vključite v vmesnik xCarLink iPod/iPhone AUX in speljete na primerno mesto, vašega sogovornika pa slišite preko avtomobilskih zvočnikov. Vmesnik deluje izjemno enostavno, sprejem klica lahko opravite z obvolanskimi komandami ali na radiu s tipko naprej, lahko pa vse funkcije upravljate tudi preko mobilnega telefona. Ob dohodnem klicu se predvajana glasba iz xCarLink vmesnika samodejno prekine, po končanem klicu pa predvaja naprej. Če poslušate radio ali CD morate pred klicem preklopiti na xCarLink vmesnik, ki se nato samodejno poveže v nekaj sekundah. Bluetooth xcarlink

Razšititev bluetooth: Bluetooth modul xCarLink.

Tehnični podatki

Podpira
iPod/iPhone
Znamka vmesnika
xCarLink