Kamera za vzvratno vožnjo v ohišju (Night Vision)

Kamera za vzvratno vožnjo v ohišju (Night Vision)
Kamera za vzvratno vožnjo v ohišju (Night Vision)
Kontakt:
  • Domet 6 m daleč v popolni temi
  • 12 V napajanje (preko vzvratne luči)
  • Infrardeče LED diode za vidljivost okolice v temi
  • Priložen ves potreben montažni material
  • Kompatibilna z vsemi zasloni in multimedijskimi enotami, ki podpirajo dodaten AV vhod
  • Dimenzije : 25 x 47 mm
Spletna cena:49,50 €
Preveri zalogo
Količina:
Dodano v košarico! Preglej vsebino

Kamera za vzvratno vožnjo v ohišju (Night Vision)

Kvalitetna CMOS kamera za vzvratno vožnjo v ohišju ima svoje optično tipalo obkroženo z Infrardečimi LED tipali, ki omogočajo spremljanje dogajanja za vozilom tudi v mraku do razdalje 6 metrov. Kamera ima vgrajen barvni senzor svetlobe za avtomatično prilagoditev svetlosti slike glede na zunanje pogoje. Senzor velikosti 1/3" zajema resolucije 628 x 582 pikslov, ki pošilja zajeto sliko preko RCA kabla s 420 vrsticami klasične TV ločljivosti.

Za odlično sliko skrbi avtomatsko uravnavanje beline, AGC in BLC, kamera pa ima tudi širok razpon elektronske zaslonke in visoko razmerje med signalom in šumom, s širokim temperaturnim območjem delovanja in nizko porabo energije pa je primerna za vsa vozila in okolja.

Vzvratna kamera se zaradi lastnega ohišja lahko enostavno in neopazno namesti, na primer poleg registrske tablice. V kompletu je priložen priključek za napajanje, ki ga lahko priklopite na napajanje vzvratne luči, tako se bo kamera vklopila le ob prestavljanju v vzvratno prestavo. Priložen je tudi video kabel in vijaki za montažo.

Tehnični podatki

Znamka
Ni podatka