Tkaninski trak STP Madelin Tape

Tkaninski trak STP Madelin Tape
Tkaninski trak STP Madelin Tape
Tkaninski trak STP Madelin Tape
Kontakt:
  • Samolepilni tekstilni trak
  • Za zmanjšanje hrupa in škripanja znotraj potniške kabine
  • Področja uporabe: vrata, plastični paneli, kovinski paneli
  • Širina traku: 15 mm
  • Dolžina traku: 2 m
  • Debelina traku: 1,5 mm
Spletna cena:5,00 €
Na zalogi
Količina:
Dodano v košarico! Preglej vsebino

Tkaninski trak STP Madelin Tape

Dobra izolacija je izjemno pomemben faktor pri ustvarjanju čim boljšega zvočnega doživetja v vašem avtomobilu. Dobro izoliran avtomobil pripomore k izjemnemu izboljšanju zvoka ob uporabi enakih komponent in hkrati odstrani nadležne tresljaje pločevine in plastike, ki so pri močnejših sistemih v slabo izoleranih avtomobilih prej pravilo kot izjema. Poznamo več vrst izolacij, ki se ločijo po svoji funkciji in področjih uporabe.

avto izolacija

STP (Standartplast) blagovna znamka ima že več kot 20-letno tradicijo izdelave izolacijskih materialov premium kvalitete za uporabo na različnih področjih. Primarno se STP materiali uporabljajo v avtomobilski industirji. Podjetje STP dobavlja materiale za zvočno izolacijo v Volkswagen, Ford Sollers, Nissan, Treves, Faurecia, Magna, Gaz, AutoVaz, UAZ in druge avtomobilske obrate. Imajo tudi ima lastni znanstveni laboratorij z bogatimi izkušnjami v vibroakustičnih raziskavah in razvoju.

 

Izolacijski tekstilni trak STP Madelin Tape je mehka samolepilna tkanina v traku, ki se uporablja za zmanjšanje hrupa, škripanja znotraj potniške kabine. 

Nanašanje STP Madelin Tape

Trak se aplicira na vsa mesta, kjer se stikajo in dotikajo plastični in/ali kovinski deli armature, vrat in dekorativnih panelov, primeren pa je tudi za ovijanje kablov električne napeljave vozila, da ob tresljajih ne nastajanjo nezaželeni zvoki.

Širina traku je 15 mm, dolžina 2 m ter debelina 1,5 mm.

 

Tehnični podatki

Debelina
20 mm (širina traku)
Dimenzije (mm)
20 mm x 6 mm
Model
STP Madelin Tape
Pakiranje
1 Kos
Področje uporabe
Vrata, Plastični paneli, Kovinski paneli
Samolepilna
Da
Znamka
STP