Izolacija STP BIPLAST WAVE 15

Izolacija STP BIPLAST WAVE 15
Izolacija STP BIPLAST WAVE 15
Izolacija STP BIPLAST WAVE 15
Izolacija STP BIPLAST WAVE 15
Izolacija STP BIPLAST WAVE 15
Izolacija STP BIPLAST WAVE 15
Kontakt:
  • Fleksibilna samolepilna zvočna izolacija (prilagodljiva kot spominska pena)
  • Odprta celiča struktura 
  • Področja uporabe: vsi plastični deli in notranjost ohišij zvočnikov
  • Debelina materiala: 15 mm
  • Dimenzija izolacijske plošče: 50 × 37,5 cm
  • Cena velja za 1 kos (zadostuje za pokritje površine velikosti cca. 0,187 m2)
Spletna cena:12,00 €
Na zalogi
Količina:
Dodano v košarico! Preglej vsebino

Izolacijski material STP BIPLAST WAVE 15

Dobra izolacija je izjemno pomemben faktor pri ustvarjanju čim boljšega zvočnega doživetja v vašem avtomobilu. Dobro izoliran avtomobil pripomore k izjemnemu izboljšanju zvoka ob uporabi enakih komponent in hkrati odstrani nadležne tresljaje pločevine in plastike, ki so pri močnejših sistemih v slabo izoleranih avtomobilih prej pravilo kot izjema. Poznamo več vrst izolacij, ki se ločijo po svoji funkciji in področjih uporabe.

avto izolacija

 

STP (Standartplast) blagovna znamka ima že več kot 20-letno tradicijo izdelave izolacijskih materialov premium kvalitete za uporabo na različnih področjih. Primarno se STP materiali uporabljajo v avtomobilski industirji. Podjetje STP dobavlja materiale za zvočno izolacijo v Volkswagen, Ford Sollers, Nissan, Treves, Faurecia, Magna, Gaz, AutoVaz, UAZ in druge avtomobilske obrate. Imajo tudi ima lastni znanstveni laboratorij z bogatimi izkušnjami v vibroakustičnih raziskavah in razvoju.

Izolacijski material STP BIPLAST WAVE 15 je zvočno izolativni material višjega razreda, narejen s posebno formulacijo akustičnega materiala debeline 15 mm in samolepilno podlago (ne potrebuje dodatnega nanosa lepila). Za največjo učinkovitost se uporablja v kombinaciji z proti-vibracijskimi materiali STP. STP BIPLAST WAVE 15 je lahka, odprto-celična, fleksibilna poliuretanska pena z visoko gostoto, narejena za optimalno absorbcijo zvoka v širokem frekvenčnem spektru. Material ponuja neverjetno absorbcijo zvoka, zaradi svoje posebne piramidaste oblike pa ponuja za kar 30 - 45 % boljše lastnosti absorpcije zvoka kot drugi ravni materiali. STP BIPLAST se uporablja za izolacijo zvoka, dušenje vibracij, toplotno-izolacijo in za zmanjšanje hrupa in škripanja znotraj potniške kabine v različnih vozilih. Material ostane elastičen v temperaturnem območju od -40 ° C do 100 ° C, odporen je na temperature do 150 ° C.

Nanašanje izolacije STP BIPLAST WAVE 15

Nanos izolacije STP BIPLAST 5 je zaradi izjemne samolepilne podlage enostaven, zaradi svoje fleksibilnosti pa ga lahko enostavno tudi režemo in prilagajamo oblike. Izdelan je iz podobnega materiala kot spominska pena v vzglavnikih, zato izjemno lepo drži obliko in ima dobro sposobnost prilagajanja obliki ter tako lepo zapolni prazen prostor med plastičnimi deli in tako izniči nadležne zvoke.

Dimenzija posameznih plošč: 50 × 37,5 cm.

Več informacij: STP BIPLAST

Tehnični podatki

Debelina
15 mm
Dimenzije (mm)
500 × 370
Model
BIPLAST WAVE 15
Pakiranje
1 Kos
Področje uporabe
Vrata, Koloteki, Prtljažni prostor, Streha, Plastični paneli, Kovinski paneli
Samolepilna
Da
Znamka
STP