Avtozvočniki Crunch GTi 6.2W

Avtozvočniki Crunch GTi 6.2W
Kontakt:
  • 16,5-cm srednjetonci
  • 200 W max.
  • ImPP membrana
  • KICK-BASS SET
  • Cena velja za par
Spletna cena:49,90 €
Na zalogi
Količina:
Dodano v košarico! Preglej vsebino

Avtozvočniki Crunch GTi 6.2W

Crunch_audio

Serija avtozvočnikov GTi je sinonim za povsem nov segment srednjetoncev priznane ameriške znamke Crunch. Srednjetonec temelji na preizkušenih tehnologijah, zato ga odlikuje izjemna kvaliteta in dolga življenjska doba, vrhunska kvaliteta izdelave in lep dizajn, ki se poda v vsako vozilo. Z izjemnimi zvočnimi karakteristikami znamka Crunch s svojimi izdelki ponovno postavlja nove standarde v tem cenovnem razredu.

Priznanje avtoakustičnih revij

nagrada

O brezkompromisni kvaliteti znamke Crunch pričajo tudi vrhunske ocene vodilnih avtoakustičnih revij in strokovnjakov. V priznanem testu nemške revije Auto&HiFi izdelki znamke Crunch v svoji kategoriji dosegajo zavidljive ocene v razmerju cena / zmogljivost. Po oceni strokovnjakov spada Crunch v višji razred avtozvočnikov, če želite definiran in kvaliteten zvok.

Visoka tehnologija in velika moč

HPF in LPF

Avtozvočnike Crunch GTi 6.2W odlikujejo neverjetne tehnične karakteristike po sprejemljivi ceni. Zvočniki prenesejo 100 W RMS oziroma kar 200 W moči pri 4 Ω. Uporabljeni materiali kažejo na ameriško kvalitetno izdelavo in brezkompromisno kvaliteto. 16,5-centimetrski zvočnik ima kakovostno Impp membrano, ki zagotavlja vrhunski zvok. Zaradi standardne košare in dokaj nizke vgradne globine, je zvočnike mogoče enostavno montirati.

Tehnični podatki

Garancija
1 leto
Material membrane
ImPP
Model
GTi 6.2W
Frekvenčni razpon (Hz)
Ni podatka
Ostalo
Ni podatka
Maksimalna moč (W)
200 W
Nominalna moč (W)
100 W
Občutljivost (dB)
Ni podatka
Upornost (Ω)
4 Ω
Vgradna globina (mm)
57 mm
Znamka
Crunch
Premer srednjetonca
16 cm