Parkirni senzorji Meta System Active park 4/14

Parkirni senzorji Meta System Active park 4/14
Kontakt:
  • Enostavna monaža iz notranje ali zunanje strani odbijača
  • Možnost vgradnje spredaj in zadaj
  • Miniaturni senzorji premera le 14 mm
  • Vodoodporni priključek
  • Napetost: 10V ÷ 15V
  • Mute opcija
  • Primerni za barvanje v barvo vozila
  • Primerni za montažo v osebne avtomobile, dostavna vozila, avtodome…
  • Niso primerni vgradnji v kovinske odbijače
Spletna cena:129,00 €
Na zalogi
Količina:
Dodano v košarico! Preglej vsebino

Parkirni senzorji Meta System Active park 4/14

Parkirni senzorji Meta SystemActive park 4/14 so namenjeni vgradnji v sprednji ali zadnji odbijač. Sistem parkirnih senzorjev je kvaliteten komplet, s katerim lahko prihranite denar in se izognete nevšečnostim pri popravilu vozila! Sistem je namenjen pomoči pri parkiranju, tako da vam z intervalnimi zvočnimi signali preko priloženega zvočnika (z nastavljivo glasnostjo) signalizira oddaljenost med vozilom in oviro za vozilom. Sistem ima možnost nadgradnje z dokupom dodatnega zaslona, na katerem se prikazuje smer in razdalja do ovire.

Komplet parkirnih senzorjev vsebuje zvočnik, kontrolno enoto in štiri senzorje, ki se jih vgradi na sprednji ali zadnji del vozila (odbijač).

Vgradnja spredaj: Senzorje active park 4/14 lahko vgradimo na vozilo spredaj. V tem primeru imamo dve variante za vklop in izklop delovanja senzorjev.

Varianta I. na čas: V tem primeru se senzorji vklopijo, ko prestavimo v vzvratno vožnjo. Sezorji se takoj vklopijo in pričnejo zaznavati morebitne ovire. Ko iz vzvratne prestave prestavimo v prvo prestavo, senzorji ostanejo delujoči in sicer za 20 sekund, nakar se samodejno izklopijo. Senzorje lahko s tipko (opcijsko , tipka ABP0223) kadarkoli vklopimo (za 20 sekund) ali izklopimo.


Varianta II. na hitrost: Senzoji imajo analogni vhod za signal hitrosti, kar pomeni, da lahko vozilo, ki ima analogni signal za hitrost direktno priklopimo na vhod za vklop in izklop. Željeno hitrost za vklop in izklop nato s programiranjem vnesemo v centralo. Senzorji se bodo vedno ob zagonu motorja avtomatično vklopili. Izklopili pa se bodo, ko bo vozilo preseglo nastavljeno hitrost. Senzorji se ponovno vklopijo ko vozilo obmiruje-hitrost 0 Km/h.

V primeru, da vozilo nima analognega signal za hitrost je potrebno ta signal pridobiti iz CAN linije vozila in ga pretvoriti na analognega. V tem primeru uporabimo CAN modul. Delovanje je potem isto, kot pri priklopu na analogni vhod.

Senzorji niso primerni za vgradnjo v kovinske odbijače!

Tehnični podatki

Znamka
Meta System