Obvolanske kontrole za Opel Astra (do 2004-)

-20%
Obvolanske kontrole za Opel Astra (do 2004-)
Kontakt:
  • Vmesnik za obvolanske komande: Opel Astra
  • Letnik: do 2004
  • Sistem: ISO konektor
  • Primerno za avtoradio: Delphi / Grundig / Delco / Philips
  • NE POZABITE na povezovalne kable
Redna cena:71,00 €
Spletna cena:56,72 €
Na zalogi
Količina:
Dodano v košarico! Preglej vsebino

Obvolanske kontrole za vozila Opel Astra

Obvolanske

Vmesnik za obvolanske kontrole Opel Astra omogočajo povezavo z originalnimi obvolanskimi kontrolami vašega vozila in tako popolno kontrolo nad avtoradijem, ne da bi morali spustiti volan. Montaža je izjemno enostavna, saj s tehnologijo plug&play ne potrebujete napeljevati dodatnih kablov, saj se vmesnik priključi direktno na originalni konektor.

Primerno za vozila Opel Astra

Opel Astra do 2004 z ISO konektorjem za avtoradie Delphi / Grundig / Delco / Philips.

Pozor !

opozorilo

Ob naročilu ne pozabite na dodatni kabel, ki ga vmesnik potrebuje za povezavo vmesnika z vašim avtoradijem. Konektorji so na voljo za avtoradie znamk ALPINE, BECKER, BLAPUNKT, CLARION, JVC, KENWOOD, LG, PANASONIC, PIONEER, SONY in ZENEC. Kable najdete v kategoriji povezovalni kabli.

Možnost montaže

Vmesnik je enostavno vgraditi in če želite to storiti sami, si podrobno oglejte spodnjo shemo. Če pa montaže niste vešči ali nimate potrebnega orodja za odstranitev originalnega avtoradia, vam bomo v našem podjetju z veseljem priskočili na pomoč in vmesnik strokovno vgradili. Termin za montažo si rezervirajte na montaža avtoakustike.

montaža obvolanskih vmesnikov

Ne veste kaj izbrati?

Obvolanske

Če morda niste prepričani kateri vmesnik je primeren za vaše vozilo in avtoradio, nas kontaktirajte preko e-maila, telefona ali pa enostavno preko kontaktnega obrazca in skupaj bomo našli rešitev.

Tehnični podatki

Letnik
1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004
Model avtomobila
Astra