Obvolanske kontrole za Alfa Romeo (GT, 2004-)

-20%
Obvolanske kontrole za Alfa Romeo (GT, 2004-)
Kontakt:
  • Vmesnik za obvolanske komande: Alfa Romeo GT
  • Letnik: od 2004 naprej
  • Sistem: CAN-Bus
  • Primerno za avtoradio: primeren za vse avtoradie
  • NE POZABITE na povezovalne kable
Redna cena:99,50 €
Spletna cena:79,70 €
Na zalogi
Količina:
Dodano v košarico! Preglej vsebino

Obvolanske kontrole za vozila Alfa Romeo GT

Obvolanske

Vmesnik za obvolanske kontrole Alfa Romeo GT omogoča povezavo z originalnimi obvolanskimi kontrolami vašega vozila in tako popolno kontrolo nad avtoradiem, ne da bi morali spustiti volan. Montaža je izjemno enostavna, saj s tehnologijo plug&play ne potrebujete napeljevati dodatnih kablov, saj se vmesnik priključi direktno na originalni konektor.

Primerno za vozila Alfa Romeo

- Alfa Romeo GT od 2004 naprej s sistemom CAN-Bus.

Pozor !

opozorilo

Ob naročilu ne pozabite na dodatni kabel, ki ga vmesnik potrebuje za povezavo vmesnika z vašim avtoradiem. Konektorji so na voljo za avtoradie znamk ALPINE, BECKER, BLAPUNKT, CLARION, JVC, KENWOOD, LG, PANASONIC, PIONEER, SONY in ZENEC. Kable najdete v kategoriji povezovalni kabli.

Možnost montaže

Vmesnik je enostavno vgraditi in če želite to storiti sami, si podrobno oglejte spodnjo shemo. Če pa montaže niste vešči ali nimate potrebnega orodja za odstranitev originalnega avtoradia, vam bomo v našem podjetju z veseljem priskočili na pomoč in vmesnik strokovno vgradili. Termin za montažo si rezervirajte na montaža avtoakustike.

montaža obvolanskih vmesnikov

Ne veste kaj izbrati?

Obvolanske

Če morda niste prepričani kateri vmesnik je primeren za vaše vozilo in avtoradio, nas kontaktirajte preko e-maila, telefona ali pa enostavno preko kontaktnega obrazca in skupaj bomo našli rešitev.

Tehnični podatki

Model avtomobila
GT
Letnik
2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012