Izolacija STP GB 2 mm

Izolacija STP GB 2 mm
Izolacija STP GB 2 mm
Kontakt:
  • Fleksibilna, vodo in temperaturno odporna večplastna izolacija
  • Področja uporabe: tla, koloteki, prtljažni prostor, vrata, streha, kovinski in plastični paneli
  • Debelina materiala: 2 mm
  • Dimenzija izolacijske plošče: 37,5 cm × 47 cm
  • Cena velja za 1 kos (zadostuje za pokritje površine velikosti cca. 0,176 m2)
Spletna cena:4,00 €
Na zalogi
Količina:
Dodano v košarico! Preglej vsebino

Izolacijski material STP GB

Dobra izolacija je izjemno pomemben faktor pri ustvarjanju čim boljšega zvočnega doživetja v vašem avtomobilu. Dobro izoliran avtomobil pripomore k izjemnemu izboljšanju zvoka ob uporabi enakih komponent in hkrati odstrani nadležne tresljaje pločevine in plastike, ki so pri močnejših sistemih v slabo izoleranih avtomobilih prej pravilo kot izjema. Poznamo več vrst izolacij, ki se ločijo po svoji funkciji in področjih uporabe.

avto izolacija

 

STP (Standartplast) blagovna znamka ima že več kot 20-letno tradicijo izdelave izolacijskih materialov premium kvalitete za uporabo na različnih področjih. Primarno se STP materiali uporabljajo v avtomobilski industirji. Podjetje STP dobavlja materiale za zvočno izolacijo v Volkswagen, Ford Sollers, Nissan, Treves, Faurecia, Magna, Gaz, AutoVaz, UAZ in druge avtomobilske obrate. Imajo tudi ima lastni znanstveni laboratorij z bogatimi izkušnjami v vibroakustičnih raziskavah in razvoju.

Nanašanje izolacije STP GB

Nanos izolacije STP GB je zaradi izjemne samolepilne podlage enostaven, zaradi svoje fleksibilnosti pa ga lahko enostavno tudi režemo in prilagajamo oblike. Material se odlično obnese v zelo agresivnih okoljih saj je odporen tako na vodo kot velike temperaturne razlike (od -45 do 100 °C). Material za kratek čas (cca. 10 min) zdrži temperature do 190 °C. Material ima večplastno sestavo. Osnovna plast je samolepilna polimerna plast na osnovi elastomerne sestave, zaščitene s premazanim papirjem in vrhnje plasti iz netkanega blaga. Optimalen učinek z materialom STP je dosežen, ko je prekrito vsaj 75% površine in ima učinek nanosa klasične bitumenske mase s 3-kratno težo. Uporabljamo ga lahko praktično po celem vozilu oziroma tam, kjer je izolacija najbolj potrebna; strop, vrata, stranski kovinski paneli, koloteki, vratni paneli, požarna stena, plastični paneli in prtljažni prostor. Uporablja se tudi kot plast za dušenje vibracij pri kmetijskih in drugih strojih, kjer je potrebno učinkovito zmanjševanje zvoka in vibracij. Debelina STP materiala je 2 mm.

Dimenzija posameznih plošč: 37,5 × 47 cm.

Tehnični podatki

Debelina
2 mm
Dimenzije (mm)
750 × 470
Model
STP GB 2 mm
Pakiranje
1 Kos
Področje uporabe
Vrata, Tla, Koloteki, Prtljažni prostor, Streha, Plastični paneli, Kovinski paneli
Samolepilna
Da
Znamka
STP