MP3 vmesnik Dension Gateway Lite Bluetooth

-14%
MP3 vmesnik Dension Gateway Lite Bluetooth
MP3 vmesnik Dension Gateway Lite Bluetooth
MP3 vmesnik Dension Gateway Lite Bluetooth
MP3 vmesnik Dension Gateway Lite Bluetooth
MP3 vmesnik Dension Gateway Lite Bluetooth
Kontakt:
  • Preprost dostop do Mp3 glasbe
  • Vgrajen bluetooth
  • Možnost prostoročnega telefoniranja
  • Nespremenjen videz notranjosti avtomobila
  • Digitalni prenos zvoka za najboljšo možno kakovost
  • Enostavno upravljanje neposredno preko avtoradia
  • nNeomejeno število map in pesmi
  • Ob naročilu nam dopišite znamko, model in letnik vozila, če je možno pa tudi oznako tovarniško vgrajenega avtoradia!
Redna cena:139,00 €
Spletna cena:119,00 €
Na zalogi
Količina:
Dodano v košarico! Preglej vsebino

Dension Gateway Lite BT

Začnite uporabljati vaš iPod ali USB ključek v avtu brez menjave avtoradia! Mp3 vmesnik Dension Gateway Lite BT vam omogoča, da svoj tovarniški avtoradio brez večjih težav posodobite tako, da omogoča predvajanje glasbe iz vašega iPod-a ali iPhone-a ter USB medijev. Vmesnik omogoča enostavno namestitev, je enostaven za uporabo in se brez težav poveže z vašim avtoradiem.

Dension mp3 vmesnik

Bluetooth povezava

Bluetooth

Dension Gateway Lite BT ima že vgrajeno tehnologijo bluetooth, ki vam omogoča tako prostoročno telefoniranje. Priložen je tudi zunanji mikrofon, ki se nahaja na kablu ter ga vključite v vmesnik Dension Lite BT in speljete na primerno mesto (vzvratno ogledalo, stebriček...), vašega sogovornika pa slišite preko avtomobilskih zvočnikov. Vmesnik deluje izjemno enostavno, sprejem klica lahko opravite z obvolanskimi komandami ali na radiu s tipko naprej, lahko pa vse funkcije upravljate tudi preko mobilnega telefona. Ob dohodnem klicu se predvajana glasba iz Dension vmesnika samodejno prekine, po končanem klicu pa predvaja naprej. Če poslušate radio ali CD morate pred klicem preklopiti na Dension vmesnik, ki se nato samodejno poveže v nekaj sekundah.

Lahko upravljanje neposredno na vašem avtoradiu

Avto

Ob priklopu Dension Gateway Lite BT lahko vaš iPhone ali iPod brez skrbi pospravite, saj vam vmesnik omogoča upravljanje z glasbo neposredno na vašem avtoradiu ali pa preko obvolanskih kontrol.

Naprednat tehnologija vmesnika Dension Gateway Lite BT je zasnovana tako, da vam zagotovi neverjetno kakovost zvoka, saj je glasba od vmesnika do vašega avtoradia prenesena s pomočjo digitalnega prenosa zvoka.

Eleganten izgled brez nepotrebnih elementov

Z montažo Mp3 vmesnika ne bo nikakršne potrebe po spremembi videza vaše armaturne plošče, saj se lahko tako vmesnik kot vsi kabli skrijejo v notranjost. Dension Gateway Lite BT ne bo spremenil zunanjosti vašega avdio sistema, le povečal njegovo zmogljivost. Zaradi kompaktne oblike ponuja neskončne možnosti montaže. Lahko ga skrijete v sovoznikov predal, predale na sredinski konzoli ali na kakšno drugo primerno mesto. Prav tako vse funkcije originalnega avtoradia ostanejo nespremenjene.

Dension Gateway Lite BT vhodi

Dodatne funkcije USB

Vso glasbo shranjeno na USB mediju lahko izbirate s tipkami na avtoradiu in obvolanskimi kontrolami. Urejanje glasbe je popolnoma preprosto, saj željene skladbe samo naložite na USB medij, število map je neomejeno, v katerih prav tako ni omejitve števila skladb. Dodatno poimenovanje map ni potrebno, saj bo preostalo delo opravil vmesnik Dension. Na zaslonu vašega avtoradia bosta prikazani številka in čas predvajane skladbe.

Možnosti namestitve

Glede na to kako ga boste uporabljali imate možnost dokupiti "Dock Cable" ali "Active Cradle".

Dension dock cable

Dock Cable - Dock cable je združljiv z vsemi iPodi, ki uporabljajo standardni konektor na dnu. Ta vrsta povezave je idealna za vse, ki si želijo diskreten izgled vmesnika in nameravajo svoj Mp3 predvajalnik pospraviti v sovoznikov predal, naslon za roke ali podobno mesto ter za upravljanje uporabljati radijske kontrole. Dock cable bo prav tako polnil baterijo na vašem iPodu.

Dension active cradle

Active Cradle - Dension active cradle je prav tako združljiv z vsemi iPodi, ki uporabljajo standardni konektor na dnu. Ta povezava je primerna za vse, ki hočejo nemoten dostop do svojega iPoda na armaturni plošči. Active cradle iPod med vožnjo trdno drži na mestu, ob izhodu iz vozila pa ga brez težav vzamete s seboj. Tako kot "Dock Cable" pa vam tudi "Active Cradle" ob priklopu avtomatsko polni vaš iPod. Primeren je za vse modele iPodov saj je držalo nastavljivo.

Vas skrbi uporaba ob menjavi vozila?

Velika prednost vmesnika Dension Gateway Lite BT je, da je bil razvit v le dveh različicah vezja. Prva različica je kompatibilna z avtoradii v vozilih Audi, Seat, Škoda, VW, BMW, Renault, Fiat in Mazda, druga različica pa za vozila Toyota, Lexus, Honda in Suzuki. Tako je verjetnost, da boste vmesnik lahko uporabljali ob menjavi avtomobila velika. Če pa ga boste morda želeli prodati, je kompatibilnost z več znamkami zagotovo velika prednost.

Tehnični podatki

Podpira
iPod/iPhone, USB, Bluetooth
Znamka vmesnika
Dension