MP3 vmesnik Dension Gateway Lite

MP3 vmesnik Dension Gateway Lite
MP3 vmesnik Dension Gateway Lite
MP3 vmesnik Dension Gateway Lite
Kontakt:
  • Preprost dostop do Mp3 glasbe
  • Nespremenjen videz notranjosti avtomobila
  • Digitalni prenos zvoka za najboljšo možno kakovost
  • Enostavno upravljanje neposredno preko avtoradia
  • Neomejeno število map in pesmi
  • Ob naročilu nam dopišite znamko, model in letnik vozila, če je možno pa tudi oznako tovarniško vgrajenega avtoradia!
Spletna cena:119,00 €
Na zalogi
Količina:
Dodano v košarico! Preglej vsebino

Dension Gateway Lite

Začnite uporabljati vaš iPod ali USB ključek v avtu brez menjave avtoradia! Mp3 vmesnik DENSION Gateway Lite vam omogoča, da svoj tovarniški avtoradio brez večjih težav posodobite tako, da omogoča predvajanje glasbe iz vašega iPod-a ali iPhone-a ter USB medijev. Vmesnik omogoča enostavno namestitev, je enostaven za uporabo in se brez težav poveže z vašim avtoradiem.

Dension mp3 vmesnik

Lahko upravljanje neposredno na vašem avtoradiu

Avto

Ob priklopu DENSION Gateway Lite lahko vaš iPhone ali iPod brez skrbi pospravite, saj vam vmesnik omogoča upravljanje z glasbo neposredno na vašem avtoradiu ali pa preko obvolanskih kontrol.

Napredna tehnologija vmesnika Dension Gateway Lite je zasnovana tako, da vam zagotovi neverjetno kakovost zvoka, saj je glasba od vmesnika do vašega avtoradia prenesena s pomočjo digitalnega prenosa zvoka.

Eleganten izgled brez nepotrebnih elementov

Z montažo Mp3 vmesnika ne bo nikakršne potrebe po spremembi videza vaše armaturne plošče, saj se lahko tako vmesnik kot vsi kabli skrijejo v notranjost. DENSION Gateway Lite ne bo spremenil zunanjosti vašega avdio sistema, le povečal njegovo zmogljivost. Zaradi kompaktne oblike ponuja neskončne možnosti montaže. Lahko ga skrijete v sovoznikov predal, predale na sredinski konzoli ali na kakšno drugo primerno mesto. Prav tako vse funkcije originalnega avtoradia ostanejo nespremenjene.

Dension Gateway lite vhodi

Dodatne funkcije USB

Vso glasbo shranjeno na USB mediju lahko izbirate s tipkami na avtoradiu in obvolanskimi kontrolami. Urejanje glasbe je popolnoma preprosto, saj željene skladbe samo naložite na USB medij, število map je neomejeno, v katerih prav tako ni omejitve števila skladb. Dodatno poimenovanje map ni potrebno, saj bo preostalo delo opravil vmesnik Dension. Na zaslonu vašega avtoradia bosta prikazani številka in čas predvajane skladbe.

Možnosti namestitve

Glede na to kako ga boste uporabljali imate možnost dokupiti "Dock Cable" ali "Active Cradle".

Dension dock cable

Dock Cable - Dock cable je združljiv z vsemi iPodi, ki uporabljajo standardni konektor na dnu. Ta vrsta povezave je idealna za vse, ki si želijo diskreten izgled vmesnika in nameravajo svoj Mp3 predvajalnik pospraviti v sovoznikov predal, naslon za roke ali podobno mesto ter za upravljanje uporabljati radijske kontrole. Dock cable bo prav tako polnil baterijo na vašem iPodu.

Dension active cradle

Active Cradle - Dension active cradle je prav tako združljiv z vsemi iPodi, ki uporabljajo standardni konektor na dnu. Ta povezava je primerna za vse, ki hočejo nemoten dostop do svojega iPoda na armaturni plošči. Active cradle iPod med vožnjo trdno drži na mestu, ob izhodu iz vozila pa ga brez težav vzamete s seboj. Tako kot "Dock Cable" pa vam tudi "Active Cradle" ob priklopu avtomatsko polni vaš iPod. Primeren je za vse modele iPodov saj je držalo nastavljivo.

Vas skrbi uporaba ob menjavi vozila?

Velika prednost vmesnika Dension Gateway Lite je, da je bil razvit v le dveh različicah vezja. Prva različica je kompatibilna z avtoradii v vozilih Audi, Seat, Škoda, VW, BMW, Renault, Fiat in Mazda, druga različica pa za vozila Toyota, Lexus, Honda in Suzuki. Tako je verjetnost, da boste vmesnik lahko uporabljali ob menjavi avtomobila velika. Če pa ga boste morda želeli prodati, pa je kompatibilnost z več znamkami zagotovo velika prednost.

Tehnični podatki

Podpira
iPod/iPhone, USB
Znamka vmesnika
Dension