MP3 vmesnik Dension Gateway 500S BT

-17%
MP3 vmesnik Dension Gateway 500S BT
MP3 vmesnik Dension Gateway 500S BT
MP3 vmesnik Dension Gateway 500S BT
Kontakt:
  • Uporabljajte vaš iPod za predvajanje glasbe brez menjave avtoradia
  • Enostavna montaža in uporaba
  • Povezava iz optičnih vlaken za najvišjo kvaliteto zvoka
  • Prikaz naslova skladbe na serijskem avtoradiu
  • AUX vhod za vse vrste MP3 predvajalnikov
  • USB vhod za glasbo na USB ključih in prenosnih diskih
  • Možnost prostoročnega telefoniranja
  • Vmesnik lahko uporabite za polnenje baterije na našem iPodu
  • Ob naročilu nam dopišite znamko, model in letnik vozila, če je možno pa tudi oznako tovarniško vgrajenega avtoradia!
Redna cena:419,00 €
Spletna cena:349,00 €
Na zalogi
Količina:
Dodano v košarico! Preglej vsebino

Dension Gateway 500S BT

Začnite uporabljati vaš iPod v avtu brez menjave avtoradia! MP3 vmesnik DENSION Gateway 500S BT vam omogoča, da svoj tovarniški avtoradio brez večjih težav posodobite tako, da omogoča predvajanje glasbe iz vašega iPod-a ali iPhone-a. Vmesnik omogoča enostavno namestitev, je lahek za uporabo in se brez težav poveže z vašim avtoradiem.

Dension mp3 vmesnik

Lahko upravljanje neposredno na vašem avtoradiu

Izpis skladbe na avtoradiu

Ob priklopu DENSION Gateway 500S BT lahko vaš iPhone ali iPod brez skrbi pospravite, saj vam vmesnik omogoča upravljanje z glasbo neposredno na vašem avtoradiu ali pa preko obvolanskih kontrol.

Z uporabo Gateway 500S BT vam vmesnik na zaslonu vašega avtoradia izpiše tudi informacije o skladbi, ki se predvaja ali pa na katerem mestu v meniju se nahajate, ko brskate med izvajalci ter seznami predvajanj. Dension Gateway 500S BT omogoča tudi neomejeno število poljubno poimenovanih map za vašo glasbo.

Eleganten izgled brez nepotrebnih elementov

Z montažo MP3 vmesnika ne bo nikakršne potrebe po spremembi videza vaše armaturne plošče, saj se lahko tako vmesnik kot vsi kabli skrijejo v notranjost. DENSION Gateway 500S BT ne bo spremenil zunanjosti vašega avdio sistema, le povečal njegovo zmogljivost.

Dodatne funkcije

Poleg enostavne uporabe vašega MP3 predvajalnika bo Dension Gateway 500S BT ob priklopu tudi polnil baterijo vašega iPoda, na voljo pa imate tudi 3.5 mm AUX vhod, ki omogoča priklop poljubnega predvajalnika glasbe (Creative Zen, iPod Shuffle...) na vaš avtoradio. Vmesnik ima tudi USB vhod in podpira predvajanje glasbe z USB ključev, prenosnih diskov, USB čitalcev kartic in ostalih medijskih predvajalnikov z USB izhodom. Z vgrajeno tehnologijo Bluetooth vam omogoča prostoročno telefoniranje s prenosom imenika in zadnjih klicev, prav tako pa lahko z mobilnika brezžično predvajate glasbo (A2DP).

Dension Gateway 300 vmesnik

Tehnični podatki

Podpira
iPod/iPhone, AUX, USB, Bluetooth
Znamka vmesnika
Dension