MP3 vmesnik Dension Gateway 500

-11%
MP3 vmesnik Dension Gateway 500
MP3 vmesnik Dension Gateway 500
MP3 vmesnik Dension Gateway 500
Kontakt:
  • Uporabljajte vaš iPod za predvajanje glasbe brez menjave avtoradia
  • Enostavna montaža in uporaba
  • Povezava iz optičnih vlaken za najvišjo kvaliteto zvoka
  • Prikaz naslova skladbe na serijskem avtoradiu
  • AUX vhod za vse vrste MP3 predvajalnikov
  • USB vhod za glasbo na USB ključih in prenosnih diskih
  • Vmesnik lahko uporabite za polnenje baterije na našem iPodu
  • Ob naročilu nam dopišite znamko, model in letnik vozila, če je možno pa tudi oznako tovarniško vgrajenega avtoradia!
Redna cena:449,00 €
Spletna cena:399,00 €
Na zalogi
Količina:
Dodano v košarico! Preglej vsebino

Dension Gateway 500

Začnite uporabljati vaš iPod v avtu brez menjave avtoradia! MP3 vmesnik DENSION Gateway 500 vam omogoča, da svoj tovarniški avtoradio brez večjih težav posodobite tako, da omogoča predvajanje glasbe iz vašega iPod-a ali iPhone-a. Vmesnik omogoča enostavno namestitev, je lahek za uporabo in se brez težav poveže z vašim avtoradiem.

Dension mp3 vmesnik

Lahko upravljanje neposredno na vašem avtoradiu

Izpis skladbe na avtoradiu

Ob priklopu DENSION Gateway 500 lahko vaš iPhone ali iPod brez skrbi pospravite, saj vam vmesnik omogoča upravljanje z glasbo neposredno na vašem avtoradiu ali pa preko obvolanskih kontrol.

Z uporabo Gateway 500 vam vmesnik na zaslonu vašega avtoradia izpiše tudi informacije o skladbi, ki se predvaja ali pa na katerem mestu v meniju se nahajate, ko brskate med izvajalci ter seznami predvajanj. Dension Gateway 500 omogoča tudi neomejeno število poljubno poimenovanih map za vašo glasbo.

Povezava iz optičnih vlaken - najvišja kakovost zvoka

Vmesnik Dension Gateway 500 podpira prenos podatkov preko optičnega kabla, ki poskrbi za najvišjo kvaliteto zvoka v vašem avtu. Ustvarjen posebej za avtomobile, ki uporabljajo MOST (Media Oriented Systems Transport), D2B sistem ali ostale sisteme s tehnologijo optičnih vlaken. Vmesnik vam ponuja neprimerljivo kvaliteto in čistost zvoka.

Eleganten izgled brez nepotrebnih elementov

Z montažo MP3 vmesnika ne bo nikakršne potrebe po spremembi videza vaše armaturne plošče, saj se lahko tako vmesnik kot vsi kabli skrijejo v notranjost. DENSION Gateway 500 ne bo spremenil zunanjosti vašega avdio sistema, le povečal njegovo zmogljivost.

Dension Gateway 500 vhodi

Dodatne funkcije

Poleg enostavne uporabe vašega MP3 predvajalnika bo Dension Gateway 500 ob priklopu tudi polnil baterijo vašega iPoda, na voljo pa imate tudi 3.5 mm AUX vhod, ki omogoča priklop poljubnega predvajalnika glasbe (Creative Zen, iPod Shuffle...) na vaš avtoradio. Vmesnik ima tudi USB vhod in podpira predvajanje glasbe z USB ključev, prenosnih diskov, USB čitalcev kartic in ostalih medijskih predvajalnikov z USB izhodom.

Možnosti namestitve

Glede na to kako ga boste uporabljali imate možnost izbrati "Dock Cable" ali "Active Cradle".

Dension dock cable

Dock Cable - Dock cable je združljiv z vsemi iPodi, ki uporabljajo standardni konektor na dnu. Ta vrsta povezave je idealna za vse, ki si želijo diskreten izgled vmesnika in nameravajo svoj MP3 predvajalnik pospraviti v sovoznikov predal, naslon za roke ali podobno mesto ter za upravljanje uporabljati radijske kontrole. Dock cable bo prav tako polnil baterijo na vašem iPodu.

Dension active cradle

Active Cradle - Dension active cradle je prav tako združljiv z vsemi iPodi, ki uporabljajo standardni konektor na dnu. Ta povezava je primerna za vse, ki hočejo nemoten dostop do svojega iPoda na armaturni plošči. Active cradle iPod med vožnjo trdno drži na mestu, ob izhodu iz vozila pa ga brez težav vzamete s seboj. Tako kot "Dock Cable" pa vam tudi "Active Cradle" ob priklopu avtomatsko polni vaš iPod. Primeren je za vse modele iPodov, saj je držalo nastavljivo.

Tehnični podatki

Podpira
iPod/iPhone, AUX, USB
Znamka vmesnika
Dension