Avtoradio Pioneer DEH-S720DAB (z DAB/DAB+) - AKCIJA

-21%
Avtoradio Pioneer DEH-S720DAB (z DAB/DAB+) - AKCIJA
Avtoradio Pioneer DEH-S720DAB (z DAB/DAB+) - AKCIJA
Kontakt:
  • Možnost obvolanskih kontrol
  • Vgrajen Bluetooth
  • USB vhod spredaj
  • Vgrajen DAB/DAB+ sprejemnik
  • AUX vhod spredaj
  • Kontrola za iPod in iPhone
  • Tehnologija za izboljšavo zvoka ASR
  • 3x RCA predizhod
  • CD reža
Redna cena:189,99 €
Spletna cena:149,99 €
Na zalogi
Količina:
Dodano v košarico! Preglej vsebino

Avtoradio Pioneer DEH-S720DAB - Več zabave v avtomobilu

Pioneer logo

Pioneer DEH-S720DAB je popolnoma nov model, ki postavlja nove standarde zvokovne kakovosti in povezljivosti, a je kljub temu enostaven za uporabo. Pohvali se lahko z izjemno povezljivostjo, kvalitetnim Bluetooth sistemom, vrhunsko kakovostjo zvoka.

 

Barve zaslona in osvetlitve so prav tako ločeno nastavljive, kar odpira možnost vaši kreativnosti s tisočimi različnimi barvnimi kombinacijami.

 

Vgrajen DAB/DAB+ sprejemnik

Avtoradio ima že vgrajen DAB/DAB+ sprejemnik, ki sprejema digitalni signal in predvaja vaše priljubljene radijske postaje v kristalno čistem zvoku brez motenj in šumov Vključena "Time Shift" funkcija vam omogoča previjanje radijskih programov naprej in nazaj, pavzo in pa nadaljevanje z neposrednim digitalnim prenosom (če to oddajnik digitalnega signala omogoča). Za popolno delovanje DAB+ sistema je potrebno dokupiti še DAB+ anteno.

 

Vgrajena Parrot Bluetooth tehnologija

Parrot Bluetooth Logo

Pioneer DEH-S720DAB se ponaša z vgrajeno Bluetooth tehnologijo svetovno priznanega francoskega proizvajalca Parrot. Vmesnik omogoča prostoročno telefoniranje z glasovnim izbiranjem ali izbiranjem iz imenika preko avtoradia, sistem pa opozarja tudi na prejeta SMS sporočila. Preko vgrajenega Bluetooth vmesnika lahko brezžično predvajate tudi glasbo, kar iz vašega telefona. Funkcija Siri Eyes vam omogoča, da radio preko svojega iPhone-a lahko upravljate z glasovnimi ukazi. Bluetooth tehnologija vgrajena v avtoradio Pioneer DEH-S720DAB omogoča tudi povezavo dveh Bluetooth telefonov hkrati.

 

Izjemna povezljivost

Za popolno povezljivost Pioneer DEH-S720DAB se spredaj na odstranljivi plošči nahaja USB vhod, na katerega lahko priklopite svoj iPhone ali iPod ter ga nadzorujete preko komand na avtoradiu. Avtoradio zaobide iPodov vgrajeni pretvornik glasbe in uporablja svoj vgrajeni DAC pretvornik za kar najbolj čisto kvaliteto predvajane glasbe. Avtoradio podpira tudi Android telefone. Zadaj se nahaja še AUX vhod, preko katerega lahko priključite vse ostale prenosne naprave od telefona, navigacije do vseh vrst Mp3 predvajalnikov.

 

Pioneerjeva vrhunska kvaliteta zvoka

ASR grafika

Vgrajeni MOSFET 4x50 W ojačevalec v Pioneer DEH-S720DAB poskrbi za zadostno količino moči, medtem ko lahko sami s pomočjo 13-steznega izenačevalnika še dodatno prilagajate zvok. Za dobro poznano vrhunsko kvaliteto zvoka Pioneer enot ima avtoradio vgrajeno tehnologijo ASR (Advanced Sound Retriever), ki poskrbi, da se vrnejo vsi detajli zvoka, ki so bili izgubljeni zaradi stiskanja v format MP3. ARS izboljša kvaliteto kompresiranih datotek z obnavlanjem visokih frekvenc, ki jih je kompresija odrezala in jih vrne na prvotno raven. Avtoradio ima tudi 3 RCA predizhode za priklop dodatnih ojačevalcev ter vgrajen High-pass in Low-pass filter. 

 

Možnost obvolanskih kontrol

Obvolanske kontrole

Pioneer DEH-S720DAB ponuja možnost, da z ustreznim vmesnikom omogočite povezavo z obvolanskimi kontrolami vašega vozila in tako popolno kontrolo nad avtoradijem, ne da bi morali spustiti volan. Oglejte si popolno ponudbo konektorjev za obvolanske komande.

 

Montažni material

Za vgradnjo avtoradia v novejša vozila so v večini primerov potrebni še razni okvirji, konektorji, antenski adapterji in adapterji za volanske komande. Vse lahko najdete v naši rubriki Montažni material.

Tehnični podatki

Aux
Da
Bluethooth
Da
Navigacija
Ne
Tip
MP3, USB, iPod/iPhone/Android, DAB / DAB+
Velikost radia
1DIN
Barva
Črna
Barva osvetlitve
Nastavljiva RGB
Barva zaslona
Nastavljiva RGB
FM/AM postaje
24
Garancija
1 leto
ipod/iphone
Da
Izhodi
3 kanalni RCA predizhod (2V)
Izhodna moč (W)
4 x 50 W MOSFET
Model
DEH-S720DAB
Možnost obvolanskih kontrol
Da - ob nakupu modula
Podprti formati
MP3, WMA, WAV, FLAC
Radio sprejemnik
AM, FM, RDS EON, DAB/DAB+
Tip zaslona
1,5-vrstični LCD, 13+4 znakov
USB
Da
Varnost
Snemljiva ploščica
Drugi vhodi
Ni podatka