Avtoradio Kenwood DPX-M3100BT

Avtoradio Kenwood DPX-M3100BT
Avtoradio Kenwood DPX-M3100BT
Avtoradio Kenwood DPX-M3100BT
Kontakt:
  • Vgrajena Bluetooth prostoročna telefonija 
  • USB vhod spredaj
  • AUX vhod spredaj
  • Kontrola za iPod in iPhone
  • 2 x RCA (2,5V) predizhod
  • Večbarvni zaslon in osvetlitev tipk
  • Možnost obvolanskih kontrol
Spletna cena:149,00 €
Preveri zalogo
Količina:
Dodano v košarico! Preglej vsebino

Avtoradio Kenwood DPX-M3100BT

KENWOOD je eden izmed vodilnih razvijalecev in proizvajalecev potrošniške elektronike in komunikacijske opreme. Avtoradio Kenwood DPX-M3100BT je predstavlja popolno kombinacijo za vseh ključnih funkcij za uživanje ob predvajanju vaše najljubše glasbe preko radia, telefona ali usb ključka.
 

Povezljivost in zvokovne možnosti

S povezavo svojega pametnega telefona preko USB ali AUX-In vhoda ali brezžične Bluetooth povezave boste lahko s pomočjo aplikacij svojo najljubšo glasbo preko telefona. Vgrajena Bluetooth tehnologija omogoča prostoročno telefoniranje in povezavo dveh telefonov hkrati. Podpira povezavo iPhone in Android telefonov.

 

 

Za popolno povezljivost Kenwood DPX-M3100BT se na sprednji strani nahaja USB vhod, na katerega lahko priklopite svoj pametni telefon ter ga nadzorujete preko komand na avtoradiu. Spredaj se nahaja še AUX vhod, preko katerega lahko priključite vse ostale prenosne naprave od telefona do vseh vrst Mp3 predvajalnikov. Seveda avtoradio podpira tudi predvajanje glasbe iz CD-jev, tudi v MP3, WMA in FLAC formatu. 

 

Za priklop dodatnih ojačevalcev in nizkotonca sta na voljo dva RCA 2,5V predizhoda. Vgrajeni MOSFET 4 x 50 W ojačevalec poskrbi za zadostno količino moči, medtem, ko lahko sami s pomočjo 13-stopenjskega izenačevalnika še dodatno prilagajate zvok. 

 

Možnost obvolanskih kontrol

Obvolanske kontrole

Multimedijska enota Kenwood DPX-M3100BT ponuja možnost, da z ustreznim vmesnikom omogočite povezavo z obvolanskimi kontrolami vašega vozila in tako popolno kontrolo nad avtoradijem, ne da bi morali spustiti volan. Oglejte si popolno ponudbo konektorjev za obvolanske komande

 

Montažni material

Za vgradnjo avtoradia v novejša vozila so v večini primerov potrebni še razni okvirji, konektorji, antenski adapterji in adapterji za volanske komande. Vse lahko najdete v naši rubriki Montažni material.

Tehnični podatki

Aux
Da
Bluethooth
Da
Navigacija
Ne
Tip
MP3, USB, iPod/iPhone/Android
Velikost radia
2DIN
Barva
Črna
Barva osvetlitve
Večbarvna LED
Barva zaslona
Večbarvna RGB LED
FM/AM postaje
24 prednastavljenih (18FM / 6AM)
Garancija
1 leto
ipod/iphone
Da
Izhodi
2 x RCA (2,5V) predizhodi
Izhodna moč (W)
4 x 50 W MOSFET
Model
DPX-M3100BT
Možnost obvolanskih kontrol
Da - ob nakupu modula
Podprti formati
MP3, WMA, WAV, AAC in FLAC
Radio sprejemnik
AM, FM
Tip zaslona
Segmentni (3 - vrstični)
USB
Da
Varnost
Ni podatka
Drugi vhodi
Ni podatka