Akumulator Hollywood ENERGETIC SP16V 30 (30 Ah)

-17%
Akumulator Hollywood ENERGETIC SP16V 30 (30 Ah)
Kontakt:
  • Kapaciteta 30 Ah
  • 500 A zagonskega (kratkostičnega) toka
  • Primeren tudi za tekmovanja
  • 2000 W
Redna cena:299,00 €
Spletna cena:249,00 €
Preveri zalogo
Količina:
Dodano v košarico! Preglej vsebino

Akumulator Hollywood ENERGETIC SP16V 30

Akumulator predstavlja enega izmed najpomembnejših elementov pri sestavi kvalitetnega avtoakustičnega sistema, saj je v avtomobilu edini vir napajanja. Še posebno v novejših avtomobilih pri katerih je že brez nadgradnje avtoakustike ogromno porabnikov od električnega pomika stekel, klima naprave, varnostne elektronike in podobno.

Zato je izjemno pomembno, da akumulator redno preverjamo in ga po potrebi zamenjamo še posebno ob nadgradnji avtoakustičnega sistema. Slabo napajanje dotrajanega ali prešibkega akumulatorja lahko poleg slabših zvočnih zmogljivosti in utripanja luči povzroči tudi resnejše poškodbe vitalnih električnih komponent vašega avtomobila zato priporočamo, da baterijo pred nadgradnjo zvočnega sistema preverite in po potrebi zamenjate. Če niste prepričani ali je potrebna menjave nas kontaktirajte in skupaj bomo preverili stanje in po potrebi izbrali primerno baterijo za vaše vozilo.

Popolna zanesljivost Hollywood tehnologije

Akumulator Hollywood ENERGETIC SP16V 30 se ponaša z izjemno vzdržljivostjo ki mu omogoča dolgoročno delovanje razvoj akumulatorja pa temelji na AGM tehnologiji. Akumulator je dobro uveljavljen tudi med tekmovalci avtoakustičnih tekmovanj, poleg tega pa je akumulator izredno kakovosten in vam je na voljo za razumno ceno.

Tehnični podatki

Dimenzije (mm)
260 x 165 x 180 mm
Kapaciteta (Ah)
30 Ah
Kratkostični tok (A)
2000 A
Model
ENERGETIC SP16V 30
Napetost
12 V
Vzdrževanje
Brez vzdrževanja
Znamka
Hollywood ENERGETIC