Izolacija Silent Coat Multilayer Extra

Izolacija Silent Coat Multilayer Extra
Kontakt:
  • Fleksibilna in vodo- in temperaturno odporna izolacija
  • Področja uporabe: tla, streha, tepete oziroma kjerkoli vidite, da je potrebno
  • Debelina materiala: 4 mm
  • Specifična teža pa je cca. 6,35 kg/m2
  • Dimenzija izolacijske plošče: 37,5 x 26,5 cm
Spletna cena:7,00 €
Na zalogi
Količina:
Dodano v košarico! Preglej vsebino

Silent Coat Multilayer Extra

Silent Coat Multilayer Extra logo

Dobra izolacija je izjemno pomemben faktor pri ustvarjanju čim boljšega zvočnega doživetja v vašem avtomobilu. Dobro izoliran avtomobil pripomore k izjemnemu izboljšanju zvoka ob uporabi enakih komponent in hkrati odstrani nadležne tresljaje pločevine in plastike, ki so pri močnejših sistemih v slabo izoliranih avtomobilih prej pravilo kot izjema. Poznamo več vrst izolacij, ki se ločijo po svoji funkciji in področjih uporabe.

avto izolacija

Silent Coat Multilayer Extra

Izolacijski material Silent Coat Multilayer Extra se ponaša z izjemno kombinacijo na novo razvite samolepilne butyl mase z izjemnimi lastnostmi ter učinkovito odpravlja vibracije in hrupInovativna 4 slojna "sendvič" struktura združuje samolepilni kompozitni polimer z bitumenskim kompozitom, vse skupaj pa je prekrito še z aluminijem. Material tako združuje vse najboljše lastnosti vseh vrst izolacij tako polimerov kot težkih bitumenskih materialov. Tako imenovana "sendvič" struktura ponuja oprimalno rešitev za združiutev različnih karakteristik materialov v eno izolzcijo. Silent Coat Multilayer Extra tako izredno učinkovito deluje na področju dušenja širokega spektra resonančnih frekvenc, saj so težki materiali najboljši za izboljšanje nizkih frekvenc vaših midbass zvočnikov. Material pa je hkrati enostaven za rezanje in oblikovanje.

Spodnja samolepilna plast se ponaša z izjemno močnim lepilom in je izjemno obstojna brez nanosa dodatnega lepila. Prav tako površine pred nanašanjem ni potrebno dodatno očistiti ali segrevati, treba je paziti samo, da površina ni vlažna. Izolacija Silent Coat Multilayer Extra je tako namenjena za vrhunske Hi-End inštalacije.

Nanašanje izolacije Silent Coat Multilayer Extra

Nanos izolacije Silent Coat Multilayer Extra je zaradi izjemne samolepilne podlage enostaven, zaradi svoje fleksibilnosti pa ga lahko enostavno tudi režemo in prilagajamo oblike. Material se odlično obnese v zelo agresivnih okoljih saj je odporen tako na vodo kot velike temperaturne razlike. Optimalen učinek je dosežen že, ko je prekrito le 85 % površine.

Izjemne karakteristike so povzete po vojaški tehnologiji, saj je bil prvotno razvit za potrebe sovjetske vojske. Uporabljamo ga lahko praktično po celem vozilu oziroma tam, kjer je izolacija najbolj potrebna: vrata, tla, stranski kovinski paneli, koloteki, vratni paneli, plastični paneli in prtljažni prostor. Za izolacijo vrat priporočamo uporabo vsaj 4ih plošč na vrata.

Tehnični podatki

Debelina
4 mm
Dimenzije (mm)
375 x 265
Model
Silent Coat Multilayer Extra
Pakiranje
1 kos
Področje uporabe
Vrata, Tla, Koloteki, Prtljažni prostor, Streha, Plastični paneli, Kovinski paneli
Samolepilna
Da
Znamka
Silent Coat