Izolacija Silent Coat Black - 3mm

Izolacija Silent Coat Black - 3mm
Izolacija Silent Coat Black - 3mm
Izolacija Silent Coat Black - 3mm
Kontakt:
  • Fleksibilna in vodo in temperaturno odporna izolacija
  • 50 % debelejša izolacija od običajne Silent Coat izolacije
  • Področja uporabe: posebej primerno za klasične in starodobna vozila oz. kjerkoli se izolacija vidi
  • Debelina materiala: 3 mm
  • Specifična teža pa je cca. 4 kg/m2
  • Dimenzija izolacijske plošče: 37,5 x 25,0 cm
Spletna cena:5,00 €
Na zalogi
Količina:
Dodano v košarico! Preglej vsebino

Silent Coat Black

Silent Coat logo

Dobra izolacija je izjemno pomemben faktor pri ustvarjanju čim boljšega zvočnega doživetja v vašem avtomobilu. Dobro izoliran avtomobil pripomore k izjemnemu izboljšanju zvoka ob uporabi enakih komponent in hkrati odstrani nadležne tresljaje pločevine in plastike, ki so pri močnejših sistemih v slabo izoleranih avtomobilih prej pravilo kot izjema. Poznamo več vrst izolacij, ki se ločijo po svoji funkciji in področjih uporabe.

avto izolacija

Izolacijski material Silent Coat se ponaša z izjemno kombinacijo na novo razvite samolepilne butyl mase z izjemnimi lastnostmi ter učinkovito odpravlja vibracije in hrup. Spodnja samolepilna plast se ponaša z izjemno močnim lepilom in je izjemno obstojna brez nanosa dodatnega lepila. Prav tako površine pred nanašanjem ni potrebno dodatno očistiti ali segrevati, treba je paziti samo, da površina ni vlažna. Zgornja plast izolacije pa je izdelana iz inovativnega kompozitnega polymera, ki je še dodatno prekrit z 0,1 milimetrsko plastjo aluminijaste folije, kar izolaciji zagotavlja izjemno nizko resonančno frekvenco, zato dobro preprečuje kakršne koli tresljaje.

Nanašanje izolacije Silent Coat

Nanos izolacije Silent Coat je zaradi izjemne samolepilne podlage enostaven, zaradi svoje fleksibilnosti pa ga lahko enostavno tudi režemo in prilagajamo oblike. Material se odlično obnese v zelo agresivnih okoljih, saj je odporen tako na vodo kot velike temperaturne razlike. Optimalen učinek z materialom Silent Coat je dosežen, ko je prekrito vsaj 75 % površine in ima učinek 3-kratnega nanosa klasične bitumenske mase. Izjemne karakteristike so povzete po vojaški tehnologiji, saj je bil prvotno razvit za potrebe sovjetske vojske. Uporabljamo ga lahko praktično po celem vozilu oziroma tam, kjer je izolacija najbolj potrebna; vrata, tla, stranski kovinski paneli, koloteki, vratni paneli, plastični paneli in prtljažni prostor. Za izolacijo vrat priporočamo uporabo vsaj 4ih plošč na vrata.

Silent Coat Black

Silent Coat Black je najnovejši izdelek iz linije proti vibracijskih in proti resonančnih materialov. S črno barvo je ta izolacija kot nalašč za klasična in starodobna vozila oziroma kjerkoli se izolacija vidi. Silent Coat Black je tudi 50 % debelejša izolacija od običajne Silent Coat izolacije. Silent Coat Black uporablja 3 mm butylno maso za absorbiranje nezaželenih vibracij in pretvarja kinetično energijo v svojo notranjo energijo.

Tehnični podatki

Debelina
3 mm
Dimenzije (mm)
375 x 270
Model
Silent Coat Black
Pakiranje
1 kos
Področje uporabe
Vrata, Tla, Koloteki, Prtljažni prostor, Streha, Plastični paneli, Kovinski paneli
Samolepilna
Da
Znamka
Silent Coat