Izolacija CTK Tempofix 8 mm

Izolacija CTK Tempofix 8 mm
Izolacija CTK Tempofix 8 mm
Kontakt:
  • Fleksibilna vodo in temperaturno odporna izolacija
  • Področja uporabe: vrata, paneli, streha, prtljažni prostor
  • Debelina materiala: 8 mm
  • Dimenzija izolacijske plošče: 50 × 40 cm
  • Cena velja za 1 kos (zadostuje za pokritje
    površine velikosti cca. 0,2 m2)
Spletna cena:5,50 €
Na zalogi
Količina:
Dodano v košarico! Preglej vsebino

Izolacijski material CTK Tempofix

Dobra izolacija je izjemno pomemben faktor pri ustvarjanju čim boljšega zvočnega doživetja v vašem avtomobilu. Dobro izoliran avtomobil pripomore k izjemnemu izboljšanju zvoka ob uporabi enakih komponent in hkrati odstrani nadležne tresljaje pločevine in plastike, ki so pri močnejših sistemih v slabo izoleranih avtomobilih prej pravilo kot izjema. Poznamo več vrst izolacij, ki se ločijo po svoji funkciji in področjih uporabe.

avto izolacija

Izolacijski material CTK Tempofix je zvočno in toplotno izolativni material narejen s posebno formulacijo akustičnega materiala debeline 8 mm in samolepilno podlago (ne potrebuje dodatnega nanosa lepila). Za največjo učinkovitost se uporablja v kombinaciji z proti-vibracijskimi materiali CTK. CTK Tempofix je lahka, zaprto-celična, fleksibilna poliuretanska pena z visoko gostoto, narejena za optimalno absobcijo zvoka v širokem frekvenčnem spektru, ki ne vpija vode.

Nanašanje izolacije CTK Tempofix

Nanos izolacije CTK Tempofix je zaradi izjemne samolepilne podlage enostaven, zaradi svoje fleksibilnosti pa ga lahko enostavno tudi režemo in prilagajamo oblike. Izdelan je iz podobnega materiala kot spominska pena v vzglavnikih, zato izjemno lepo drži obliko in ima dobro sposobnost prilagajanja obliki ter tako lepo zapolni prazen prostor med plastičnimi deli in tako izniči nadležne zvoke.

Dimenzija posameznih plošč: 50 × 40 cm.

Tehnični podatki

Debelina
8 mm
Dimenzije (mm)
500 × 400
Model
CTK Tempofix
Pakiranje
1 Kos
Področje uporabe
Vrata, Prtljažni prostor, Streha, Plastični paneli
Samolepilna
Da
Znamka
CTK