Akumulator BOSCH Silver 95 Ah

-7%
Akumulator BOSCH Silver 95 Ah
Akumulator BOSCH Silver 95 Ah
Kontakt:
  • Kapaciteta 95 Ah
  • 800 A zagonskega (kratkostičnega) toka
  • 15 % višji zagonski tok od konkurence
  • 20 % daljša življenjska doba z inovativno 'PowerFrame' tehnologijo
  • Primeren za avtomobile s sistemom "Smart Charging System"
Redna cena:170,00 €
Spletna cena:158,00 €
Na zalogi
Količina:
Dodano v košarico! Preglej vsebino

Akumulator BOSCH Silver 95 Ah

Bosch logo

Akumulator predstavlja enega izmed najpomembnejših elementov pri sestavi kvalitetnega avtoakustičnega sistema, saj je v avtomobilu edini vir napajanja. Še posebno v novejših avtomobilih pri katerih je že brez nadgradnje avtoakustike ogromno porabnikov, od električnega pomika stekel, klima naprave, varnostne elektronike in podobno. Zato je izjemno pomembno, da akumulator redno preverjamo in ga po potrebi zamenjamo še posebno ob nadgradnji avtoakustičnega sistema. Slabo napajanje dotrajanega ali prešibkega akumulatorja lahko, poleg slabših zvočnih zmogljivosti in utripanja luči, povzroči tudi resnejše poškodbe vitalnih električnih komponent vašega avtomobila, zato priporočamo, da baterijo pred nadgradnjo zvočnega sistema preverite in po potrebi zamenjate. Če niste prepričani ali je potrebna menjave, nas kontaktirajte in skupaj bomo preverili stanje in po potrebi izbrali primerno baterijo za vaše vozilo.

Popolna zanesljivost BOSCH tehnologije

Power Frame

Akumulator BOSCH Silver 95 Ah se ponaša z izjemno "PowerFrame" tehnologijo, ki mu omogoča kar do 20 % daljšo življenjsko dobo v primerjavi z drugimi akumulatorji na tržišču. Prav tako vsi akumulatorji BOSCH Silver temeljijo na napredni zlitini kalcij-srebro, kar jim omogoča daljšo življenjsko dobo od običajnih kalcij-kalcij akumulatorjev. Uporaba srebra pri izdelavi plošč ima prednosti, zaradi velike električne prevodnosti in skupaj z velikim kratkostičnim tokom zagotavljajo optimalno delovanje tudi pri nizkih temperaturah, ko je obremenitev največja ter so izjemno primerni za uporabo pri nadgrajenih avtoakustičnih sistemih. Posebnost BOSCH akumulatorjev je tudi konstantna moč skozi celotno življenjsko dobo, hkrati pa so primerni tudi za uporabo v vozilih s sistemom "Smart Charging System".

Brez vzdrževanja

Akumulatorji BOSCH Silver so bolj odporni na prenapolnjenje in praktično ne potrebujejo vzdrževanja, saj porabijo 400 % manj vode kot je minimalni zakonski predpis po trenutni EN normi za akumulatorje brez vzdrževanja.

Tehnični podatki

Dimenzije (mm)
353 x 175 x 190
Kapaciteta (Ah)
95 Ah
Kratkostični tok (A)
760 A
Model
Silver 95 Ah
Napetost
12 V
Vzdrževanje
Brez vzdrževanja
Znamka
Bosch