Avtozvočniki Dragster DSZ 852

-9%
Avtozvočniki Dragster DSZ 852
Avtozvočniki Dragster DSZ 852
Kontakt:
  • 2-sistemski komponentni
  • Izredno majhna vgradna globina, le 40 mm
  • Priložena kretnica
  • 200 W max.
  • Membrana iz čiste celuloze
  • Košara iz steklenih vlaken
  • Svilen visokotonec
Redna cena:240,00 €
Spletna cena:219,00 €
Na zalogi
Količina:
Dodano v košarico! Preglej vsebino

Komponentni sistem Dragster DSZ 852 (20 cm)

DSZ serija

Serija DSZ predstavlja izjemen komponentni sistem priznanega italijanskega podjetja Dragster. Zvočniki serije DSZ predstavljajo odlično rešitev za vse, ki imajo malo prostora za montažo sistema, saj ponujajo izredno majhno vgradno globino, ta znaša le 40 milimetrov. Kljub zmanjšani velikosti, pa so zvočniki z uporabo mnogih inovativnih materialov in tehnik uspeli obdržati vrhunsko kvaliteto zvoka. Ta serija je že poznana in spoštovana v svetu avtoakustike, za montaže v vozila, kjer primanjkuje globine za montažo običajnih zvočnikov.

Izdelava sistema

DSZ magnet

Komponentni zvočniki Dragster 852 so 20 centimetrski sistem in se ponašajo z izjemnimi zvočnimi karakteristikami, kar omogoča uporaba le najbolj kvalitetnih materialov pri njihovi izdelavi. Da so kljub zmanjšani velikosti obdržali kvaliteto zvoka, je v prvi vrsti zaslužen neodimski magnet, ki zagotavlja enake zmožnosti kot klasični magneti. Membrana je izdelana v celoti iz čiste celuloze in je izjemno lahka, hkrati pa omogoča izredno linearne hode. Ohišje srednjetonca je narejeno iz mešanice steklenih vlaken in smole, ki zagotavlja togost tudi ob večjih obremenitvah in ne popušča resonančnim frekvencam. DTH visokotonc

Tudi visokotonska enota ne zaostaja, saj jo sestavlja visokotonec najvišje kakovosti Dragster DTH 125. Ponaša se s svileno membrano, ki je zmožna reproducirati izjemno čiste visoke tone, ki lepo zapolnijo visokotonsko območje. Za priklop celotnega sistema so priložene vrhunske Hi-End kretnice, ki omogočajo ločeno nastavljanje moči visokotonca.

Tehnični podatki

Garancija
12 mesecev
Material membrane nizkotonca
Čista celuloza
Material membrane visokotonca
Svila
Model
DSZ 852
Frekvenčni razpon (Hz)
50 - 22.000
Ostalo
Kretnica z nastavljivim nivojem visokotonca v treh stopnjah
Premer visokotonca
25 mm
Maksimalna moč (W)
200
Nominalna moč (W)
100
Občutljivost (dB)
92,5
Upornost (Ω)
4 Ω
Vgradna globina (mm)
40
Znamka
Dragster
Premer srednjetonca
20 cm