Avtozvočniki Dragster DSO 592

-17%
Avtozvočniki Dragster DSO 592
Avtozvočniki Dragster DSO 592
Kontakt:
  • 2-sistemski komponentni
  • Fazni stožec
  • Priložena kretnica
  • 80 W max.
  • Membrana iz obdelanega papirja 
  • Svilen visokotonec
  • Priložene inovativne zaščitne mrežice
Redna cena:65,00 €
Spletna cena:54,00 €
Na zalogi
Količina:
Dodano v košarico! Preglej vsebino

Komponentni sistem Dragster DSO 592

DSO serija

Serija DSO predstavlja vstopni model komponentnega sistema priznanega italijanskega podjetja Dragster. Dragster DSO 592 so vrhunski avtozvočniki, saj uporabljajo tehnologije razvite za višje serije in so odlična rešitev za vse, ki želite sestaviti kvaliteten sistem za ugodno ceno. Zvočniki se odlikujejo po izjemni membrani in faznem stožcu v sredini. Sistem je izdelan za priklop na avtoradio.

Izdelava sistema

DSO membrana in visokotonec

Komponentni zvočniki Dragster DSO 592 so 13 centimetrski sistem in se ponašajo z izjemnimi zvočnimi karakteristikami, kar omogoča uporaba le najbolj kvalitetnih materialov pri njihovi izdelavi. Med najpomebnejšimi je kvalitetna membrana izdelana iz obdelanega papirja, ki zagotavlja hitro in dinamično reprodukcijo zvoka. Srednjetonske zvočnike odlikuje tudi fazni stožec, ki omogoča razpršitev zvoka, zato so srednji toni veliko bolj čisti in jasni.

Tudi visokotonska enota ne zaostaja, saj jo sestavlja visokotonec najvišje kakovosti Dragster DTH 121.2. Ponaša se s svileno membrano, ki je zmožna reproducirati izjemno čiste visoke tone, ki lepo zapolnijo visokotonsko območje. Za priklop celotnega sistema so priložene še vrhunske kretnice, ki omogočajo enostaven priklop. Kompletu so priložene še inovativne zaščitne mrežice, ki izboljšajo propustnost zvoka in vam omogočajo, da resnično izkoristite sistem. Priložen je tudi ves potreben material za montažo sistema.

Tehnični podatki

Garancija
12 mesecev
Material membrane nizkotonca
Obdelan papir
Material membrane visokotonca
Svila
Model
DSO 592
Frekvenčni razpon (Hz)
75- 21.000
Ostalo
Ni podatka
Premer visokotonca
19 mm
Maksimalna moč (W)
80
Nominalna moč (W)
40
Občutljivost (dB)
84
Upornost (Ω)
4 Ω
Vgradna globina (mm)
50
Znamka
Dragster
Premer srednjetonca
13 cm