Avtozvočniki Alpine SPR-60C

Avtozvočniki Alpine SPR-60C
Avtozvočniki Alpine SPR-60C
Kontakt:
  • 2-sistemski komponentni
  • 330 W max.
  • "Phase Plug" stožec
  • Nastavljiva pozicija visokotonca
  • Neodym magnet 
Spletna cena:239,00 €
Na zalogi
Količina:
Dodano v košarico! Preglej vsebino

Komponentni avtozvočniki Alpine SPR-60C

Alpine typ R

Alpine SPR-60C predstavljajo prestižno linijo avtozvočnikov renomirane znamke Alpine. Serija R, kot so jo poimenovali, je bila razvita, da lahko zdrži velike obremenitve ob popolnoma nespremenjeni kvaliteti zvoka. Serija R se ponaša tudi z uporabo neštetih inovativnih materialov in tehnologij, ki zvok spravijo na resnično vrhunski nivo.

Izdelava srednjetonske enote

Membrana SPR 60

Alpine SPR-60C predstavlja 16,5-centimetrske komponentne avtozvočnike prestižne serije R, katere odlikujejo tako vrhunski materiali kot izjemna izdelava. Kvaliteten material košare in kompaktna sestava membrane nizkotonca omogočata izjemno čiste in močne nizke tone. Membrana je sestavljena iz večslojnega hibridnega kompozita v sredini pa se nahaja še "Phase Plug" stožec, ki omogoča čistejše in bolj jasno igranje srednjetonskega območja.

Visokotonska enota in kretnica

Vrtljiv tweeter

Tudi visokotonska enota predstavlja pravi presežek. Sestavlja jo visokotonec premera 25 mm, ki z odličnim neodym magnetom in svileno membrano lahko pričara res čudovite visoke tone. Prav tako kretnica ne zaostaja za odličnimi tehnologijami sistema Alpine SPR-60C. Sestavljajo jo najboljši elementi, ki skrbijo za pravilne reze frekvenc in razporeditev zvoka od radia oziroma ojačevalca do zvočniških enot. Hkrati pa so kretnice do 75 % manjše od predhodnjih modelov in tako primerne za montažo v tesne prostore.

Tehnični podatki

Garancija
12 mesecev
Material membrane nizkotonca
Večslojni hibridni kompozit
Material membrane visokotonca
Svila
Model
SPR-60C
Frekvenčni razpon (Hz)
65 - 29.000 Hz
Ostalo
Ni podatka
Premer visokotonca
25,4 mm
Maksimalna moč (W)
330 W
Nominalna moč (W)
110 W
Občutljivost (dB)
88 dB
Upornost (Ω)
4 Ω
Vgradna globina (mm)
59
Znamka
Alpine
Premer srednjetonca
16 cm