Avtoradio Pioneer MVH-S520BT

Avtoradio Pioneer MVH-S520BT
Avtoradio Pioneer MVH-S520BT
Kontakt:
 • Vgrajen Bluetooth
 • USB vhod na prednji ploščici
 • AUX vhod na prednji ploščici
 • Kontrola za iPod in iPhone
 • Kompatibilen z Android telefoni
 • Tehnologija za izboljšavo zvoka ASR
 • Predvaja FLAC datoteke
 • Ločeno nastavljiva barva zaslona in osvetlitve
 • 3 x RCA predizhod
 • HPF in LPF filtri
 • Brez CD reže
 • Majhna vgradna globina
Spletna cena:139,99 €
Na zalogi
Količina:
Dodano v košarico! Preglej vsebino

Avtoradio Pioneer MVH-S520BT - Več zabave v avtomobilu

Pioneer logo

Pioneer MVH-S520BT se pohvali z izjemno povezljivostjo, kvalitetnim Bluetooth sistemom, vrhunsko kakovostjo zvoka. Vklopite MIXTRAX in uživajte v DJ-evski izkušnji glasbe, ki jo lahko predvajate iz svojega iPhone-a iPod-a ali USB naprave. MIXTRAX bo poskrbel za nemotene prehode med posameznimi skladbami, novi, povečani zaslon pa bo utripal v ritmu glasbe.

 

Barve zaslona in osvetlitve so prav tako ločeno nastavljive, kar odpira možnost vaši kreativnosti s tisočimi različnimi barvnimi kombinacijami.

 


Vgrajena Parrot Bluetooth tehnologija

Pioneer MVH-S510BT se ponaša z vgrajeno Bluetooth tehnologijo svetovno priznanega francoskega proizvajalca Parrot. Vmesnik omogoča prostoročno telefoniranje z glasovnim izbiranjem ali izbiranjem iz imenika preko avtoradia. Preko vgrajenega Bluetooth vmesnika lahko brezžično predvajate tudi glasbo, kar iz vašega telefona. Hkrati lahko preko Bluetooth tehnologije na sprejemnik povežete kar dva telefona.

 

Izjemna povezljivost

Za popolno povezljivost Pioneer MVH-S520BT se na prednji ploščici nahaja USB vhod, na katerega lahko priklopite svoj iPhone ali iPod ter ga nadzorujete preko komand na avtoradiu. Avtoradio zaobide iPodov vgrajeni pretvornik glasbe in uporablja svoj vgrajeni DAC pretvornik za kar najbolj čisto kvaliteto predvajane glasbe. Pioneer MVH-S520BT se ponaša z vgrajeno Bluetooth tehnologijo, ki omogoča prostoročno telefoniranje in s katero lahko brezžično predvajate tudi glasbo, kar iz vašega telefona. Spredaj se nahaja še AUX vhod, preko katerega lahko priključite vse ostale prenosne naprave od telefona, navigacije do vseh vrst MP3 predvajalnikov. Enota omogoča tudi hitro polnjenje QuickCharge za vaše Apple in Android naprave ter MIXTRAX funkcionalnost. 

 

Pioneer MVH-S520BT predvaja FLAC datoteke, zato boste lahko uživali ob odlični kvaliteti glasbe, brez popačenj.

 


Pioneerjeva vrhunska kvaliteta zvoka

ASR grafika

Vgrajeni MOSFET 4 x 50 W ojačevalec v MVH-S520BT poskrbi za zadostno količino moči, medtem, ko lahko sami s pomočjo 13-stopenjskega izenačevalnika še dodatno prilagajate zvok. Za dobro poznano vrhunsko kvaliteto zvoka Pioneer enot ima avtoradio vgrajeno tehnologijo ASR (Advanced Sound Retriever), ki poskrbi, da se vrnejo vsi detajli zvoka, ki so bili izgubljeni zaradi stiskanja v format MP3. ARS izboljša kvaliteto kompresiranih datotek z obnavlanjem visokih frekvenc, ki jih je kompresija odrezala in jih vrne na prvotno raven. Avtoradio ima tudi 3 x RCA predizhod za priklop dodatnih ojačevalcev ter vgrajen High-pass in Low-pass filter.

Možnost obvolanskih kontrol

Obvolanske kontrole

Pioneer MVH-S520BT ponuja možnost, da z ustreznim vmesnikom omogočite povezavo z obvolanskimi kontrolami vašega vozila in tako popolno kontrolo nad avtoradijem, ne da bi morali spustiti volan. Oglejte si popolno ponudbo konektorjev za obvolanske komande.

 

Montažni material

Za vgradnjo avtoradia v novejša vozila so v večini primerov potrebni še razni okvirji, konektorji, antenski adapterji in adapterji za volanske komande. Vse lahko najdete v naši rubriki Montažni material.

 

Tehnični podatki

Aux
Da
Bluethooth
Da
Navigacija
Ne
Tip
MP3, USB, iPod/iPhone/Android
Velikost radia
1DIN
Barva
Črna
Barva osvetlitve
Nastavljiva RGB barve ( 210.000 barv )
Barva zaslona
Nastavljiva RGB barve ( 210.000 barv )
FM/AM postaje
24
Garancija
1 leto
ipod/iphone
Da
Izhodi
3 kanalni RCA predizhod
Izhodna moč (W)
4 x 50 W MOSFET
Model
MVH-S510BT
Možnost obvolanskih kontrol
Da - ob nakupu modula
Podprti formati
iPhone/iPod podpora, preko USB (kabel ni priložen); MP3, WMA, AAC, WAV ter FLAC avdio datoteke preko USB; ostale naprave preko prednjega AUX vhoda
Radio sprejemnik
AM, FM, RDS EON
Tip zaslona
širokozaslonski VA LCD 1,5 vrstice
USB
Da
Varnost
Snemljiva ploščica
Drugi vhodi
Ni podatka