Avtoradio Pioneer DVH-340UB

-10%
Avtoradio Pioneer DVH-340UB
Avtoradio Pioneer DVH-340UB
Kontakt:
  • Možnost obvolanskih kontrol
  • USB vhod na prednji ploščici
  • AUX vhod na prednji ploščici
  • Tehnologija za izboljšavo zvoka ASR
  • Rdeča osvetlitev tipk, bela osvetlitev zaslona
  • 2x RCA predizhod
  • RCA video, digitalni optični izhod
Redna cena:239,99 €
Spletna cena:215,00 €
Na zalogi
Količina:
Dodano v košarico! Preglej vsebino

Avtoradio Pioneer DVH-340UB - Video na dosegu roke

Pioneer logo

Pioneer DVH-340UB je novi model v Pioneerjevi liniji, ki omogoča postavitev multimedijskega sistema v vašem avtomobilu. Podpira predvajanje DVD in DivX video vsebin, priklop dodatnih zaslonov ter predvajanje preko USB in AUX vhoda. Za dobro kakovost zvoka skrbi 4x50 W MOSFET ojačevalec.

Video

Pioneer DVH-340UB je avtoradio in DVD predvajalnik v enem in ponuja enostaven način za predvajanje video in glsabenih vsebin v avtomobilu. Podpira priklop dodatnih zaslonov, predvaja pa DVD video in DivX vsebine ter JPEG slike. IP-Bus povezava ponuja 2 video vhoda, video izhod ter RCA predizhod, ki skupaj omogočajo razširitev multimedijskega sistema v avtomobilu. Avtoradio ima tudi digitalni optični izhod.

Izjemna povezljivost

Za popolno povezljivost Pioneer DVH-340UB se na prednji ploščici nahaja USB vhod, na katerega lahko priklopite USB ključke, zunanje diske, ali druge naprave z audio in video vsebinami z USB izhodom. Spredaj se nahaja še AUX vhod, preko katerega lahko priključite vse ostale prenosne naprave od telefona, navigacije do vseh vrst Mp3 predvajalnikov in igralnih konzol. Seveda avtoradio podpira tudi predvajanje glasbe iz CD-jev, tudi v MP3, WMA in AAC formatu.

Pioneerjeva vrhunska kvaliteta zvoka

ASR grafika

Vgrajeni MOSFET 4x50 W ojačevalec v Pioneer DVH-340UB poskrbi za zadostno količino moči, medtem ko lahko sami s pomočjo 3-steznega izenačevalnika še dodatno prilagajate zvok. Za dobro poznano vrhunsko kvaliteto zvoka Pioneer enot, ima avtoradio vgrajeno tehnologijo ASR (Advanced Sound Retriever), ki poskrbi, da se vrnejo vsi detajli zvoka, ki so bili izgubljeni zaradi stiskanja v format MP3. ARS izboljša kvaliteto kompresiranih datotek z obnavljanjem visokih frekvenc, ki jih je kompresija odrezala in jih vrne na prvotno raven. Avtoradio ima tudi 2 RCA predizhoda za priklop dodatnih ojačevalcev.

Možnost obvolanskih kontrol

Obvolanske kontrole

Pioneer DVH-340UB ponuja možnost, da z ustreznim vmesnikom omogočite povezavo z obvolanskimi kontrolami vašega vozila in tako popolno kontrolo nad avtoradijem, ne da bi morali spustiti volan. Oglejte si popolno ponudbo konektorjev za obvolanske komande.

 

Montažni material

Za vgradnjo avtoradia v novejša vozila so v večini primerov potrebni še razni okvirji, konektorji, antenski adapterji in adapterji za volanske komande. Vse lahko najdete v naši rubriki Montažni material.

Tehnični podatki

Aux
Da
Bluethooth
Ne
Navigacija
Ne
Tip
MP3, DVD, USB
Velikost radia
1DIN
Barva
Črna
Barva osvetlitve
Rdeča
Barva zaslona
Bela
FM/AM postaje
24
Garancija
1 leto
ipod/iphone
Ne
Izhodi
2 kanalni RCA predizhod (2 V)
Izhodna moč (W)
4 x 50 W MOSFET
Model
DVH-340UB
Možnost obvolanskih kontrol
Da - ob nakupu modula
Podprti formati
MP3/WMA/AAC, DivX, JPEG
Radio sprejemnik
AM, FM, RDS EON
Tip zaslona
1-vrstični LCD, 10 znakov
USB
Da
Varnost
Snemljiva ploščica
Drugi vhodi
1x Video in/out