Avtoradio Pioneer DEH-X6800DAB (z DAB/DAB+)

-5%
Avtoradio Pioneer DEH-X6800DAB (z DAB/DAB+)
Kontakt:
  • Vgrajen DAB/DAB+ sprejemnik
  • USB vhod na prednji ploščici
  • AUX vhod na prednji ploščici
  • Kontrola za iPod in iPhone
  • Mixtrax tehnologija
  • Ločeno nastavljiva barva zaslona in osvetlitve
  • 2 x RCA predizhod
Redna cena:149,99 €
Spletna cena:142,49 €
Preveri zalogo
Količina:
Dodano v košarico! Preglej vsebino

Avtoradio Pioneer DEH-X6800DAB - Več zabave v avtomobilu

Pioneer logo

Pioneer DEH-X6800DAB se pohvali z izjemno povezljivostjo in vrhunsko kakovostjo zvoka. Vklopite MIXTRAX in uživajte v DJ-evski izkušnji glasbe, ki jo lahko predvajate iz svojega iPhone-a iPod-a ali USB naprave. MIXTRAX bo poskrbel za nemotene prehode med posameznimi skladbami.

Novi, povečani zaslon pa bo utripal v ritmu glasbe. Barve zaslona in osvetlitve so prav tako ločeno nastavljive, kar odpira možnost vaši kreativnosti s tisočimi različnimi barvnimi kombinacijami.

Vgrajen DAB/DAB+ sprejemnik

DAB+ sprejem

Avtoradio ima že vgrajen DAB/DAB+ sprejemnik, ki sprejema digitalni signal in predvaja vaše priljubljene radijske postaje v kristalno čistem zvoku brez motenj in šumov. Za popolno delovanje DAB+ sistema je potrebno dokupiti še DAB+ anteno.

Izjemna povezljivost

Za popolno povezljivost Pioneer DEH-X6800DAB se na prednji ploščici nahaja USB vhod, na katerega lahko priklopite svoj iPhone ali iPod ter ga nadzorujete preko komand na avtoradiu. Spredaj se nahaja AUX vhod, preko katerega lahko priključite vse ostale prenosne naprave od telefona, navigacije do vseh vrst MP3 predvajalnikov. Seveda avtoradio podpira tudi predvajanje glasbe iz CD-jev, tudi v MP3 in WMA formatu.

Pioneerjeva vrhunska kvaliteta zvoka

Vgrajeni MOSFET 4 x 50 W ojačevalec v Pioneer DEH-X6800DAB poskrbi za zadostno količino moči, medtem ko lahko sami s pomočjo 5- stopenjskega izenačevalnika še dodatno prilagajate zvok. Avtoradio ima tudi 2 x RCA predizhoda za priklop dodatnih ojačevalcev ali nizkotoncev ter vgrajen High-pass in Low-pass filter.

Možnost obvolanskih kontrol

Obvolanske kontrole

Pioneer DEH-X6800DAB ponuja možnost, da z ustreznim vmesnikom omogočite povezavo z obvolanskimi kontrolami vašega vozila in tako popolno kontrolo nad avtoradijem, ne da bi morali spustiti volan. Oglejte si popolno ponudbo konektorjev za obvolanske komande.

 

Montažni material

Za vgradnjo avtoradia v novejša vozila so v večini primerov potrebni še razni okvirji, konektorji, antenski adapterji in adapterji za volanske komande. Vse lahko najdete v naši rubriki Montažni material.

Tehnični podatki

Aux
Da
Bluethooth
Ne
Navigacija
Ne
Tip
MP3, USB, iPod/iPhone, DAB / DAB+
Velikost radia
1DIN
Barva
Črna
Barva osvetlitve
Nastavljiva
Barva zaslona
Nastavljiva
FM/AM postaje
24
Garancija
1 leto
ipod/iphone
Da
Izhodi
2 kanalni RCA predizhod
Izhodna moč (W)
4 x 50 W MOSFET
Model
DEH-X5800BT
Možnost obvolanskih kontrol
Da - ob nakupu modula
Podprti formati
MP3, WMA, WAV
Radio sprejemnik
AM, FM, RDS EON, DAB/DAB+
Tip zaslona
1,5-vrstični LCD, 13+4 znakov
USB
Da
Varnost
Snemljiva ploščica
Drugi vhodi
Ni podatka