Avtoradio Pioneer DEH-S310BT

Avtoradio Pioneer DEH-S310BT
Avtoradio Pioneer DEH-S310BT
Avtoradio Pioneer DEH-S310BT
Kontakt:
  • Vgrajen Bluetooth za dve napravi hkrati
  • USB vhod na prednji ploščici
  • AUX vhod na prednji ploščici
  • Kompatibilen z Android napravami
  • Tehnologija za izboljšavo zvoka ASR
  • Rdeča osvetlitev tipk, bela osvetlitev zaslona
  • Možnost nastavitev svetilnosti
  • 2 x RCA predizhod
  • Odstranljiva prednja ploščica
Spletna cena:99,00 €
Na zalogi
Količina:
Dodano v košarico! Preglej vsebino

Avtoradio Pioneer DEH-S310BT

Pioneer logo

Pioneer DEH-S310BT je avtoradio, ki se lahko pohvali z izjemno povezljivostjo, kvalitetnim Bluetooth sistemom ter 4 x 50 W MOSFET ojačevalcem za vrhunsko kakovost zvoka.

Izjemna povezljivost

Za popolno povezljivost DEH-S310BT se na prednji ploščici nahaja USB vhod, na katerega lahko priklopite svoj Android telefon preko katerega lahko poslušate svojo priljubljeno glasbo brez uporabe aplikacij. Avtoradio uporablja svoj vgrajeni DAC pretvornik za kar najbolj čisto kvaliteto predvajane glasbe. Spredaj se nahaja še AUX vhod, preko katerega lahko priključite vse ostale prenosne naprave od telefona do vseh vrst MP3 predvajalnikov. Bluetooth tehnologija omogoča prostoročno telefoniranje z glasovnim izbiranjem ali izbiranjem iz imenika preko avtoradia. Preko vgrajenega Bluetooth vmesnika lahko brezžično predvajate tudi glasbo, kar iz vašega telefona. Možna je hkratna povezava dveh naprav preko Bluetootha. Seveda avtoradio podpira tudi predvajanje glasbe iz CD-jev, tudi v MP3 in WMA formatu.

Pioneerjeva vrhunska kvaliteta zvoka

ASR grafika

Vgrajeni MOSFET 4 x 50 W ojačevalec v Pioneer DEH-S310BT poskrbi za zadostno količino moči, medtem ko lahko sami s pomočjo 5-steznega izenačevalnika še dodatno prilagajate zvok. Za dobro poznano vrhunsko kvaliteto zvoka Pioneer enot ima avtoradio vgrajeno tehnologijo ASR (Advanced Sound Retriever), ki poskrbi, da se vrnejo vsi detajli zvoka, ki so bili izgubljeni zaradi stiskanja v format MP3. ARS izboljša kvaliteto kompresiranih datotek z obnavlanjem visokih frekvenc, ki jih je kompresija odrezala in jih vrne na prvotno raven. Avtoradio ima tudi 2 x RCA predizhod za priklop dodatnih ojačevalcev ter vgrajen High-pass in Low-pass filter.

Možnost obvolanskih kontrol

Obvolanske kontrole

Pioneer DEH-S310BT ponuja možnost, da z ustreznim vmesnikom omogočite povezavo z obvolanskimi kontrolami vašega vozila in tako popolno kontrolo nad avtoradijem, ne da bi morali spustiti volan. Oglejte si popolno ponudbo konektorjev za obvolanske komande.

 

Montažni material

Za vgradnjo avtoradia v novejša vozila so v večini primerov potrebni še razni okvirji, konektorji, antenski adapterji in adapterji za volanske komande. Vse lahko najdete v naši rubriki Montažni material.

Tehnični podatki

Aux
Da
Bluethooth
Da
Navigacija
Ne
Tip
MP3, USB, iPod/iPhone
Velikost radia
1DIN
Barva
Črna
Barva osvetlitve
Rdeča
Barva zaslona
Bela
FM/AM postaje
24
Garancija
1 leto
ipod/iphone
Da
Izhodi
2 x 1 kanalni RCA predizhod (2V)
Izhodna moč (W)
4 x 50 W MOSFET
Model
DEH-S310BT
Možnost obvolanskih kontrol
Da - ob nakupu modula
Podprti formati
MP3, WMA, WAV
Radio sprejemnik
AM, FM, RDS EON
Tip zaslona
1-vrstični VA LCD
USB
Da
Varnost
Snemljiva ploščica
Drugi vhodi
Ni podatka