Avtoradio Pioneer DEH-80PRS

-9%
Avtoradio Pioneer DEH-80PRS
Avtoradio Pioneer DEH-80PRS
Avtoradio Pioneer DEH-80PRS
Avtoradio Pioneer DEH-80PRS
Kontakt:
  • Možnost obvolanskih kontrol
  • Vrhunska kvaliteta zvoka in nastavljivost sistema
  • 3x Burr-Brown 24bit D/A pretvorniki in 28-bit digitalni procesor signala
  • Vgrajen Parrot bluetooth
  • 2x USB vhod na zadnji ploščici
  • AUX vhod in SD reža na prednji ploščici
  • Kontrola za iPod in iPhone
  • Tehnologija za izboljšavo zvoka ASR
  • 3 x RCA predizhod in 3 stezna aktivna kretnica
Redna cena:329,99 €
Spletna cena:299,00 €
Na zalogi
Količina:
Dodano v košarico! Preglej vsebino

Avtoradio Pioneer DEH-80PRS - vrhunec zvočne kvalitete

Pioneer logo

Pioneer DEH-80PRS izstopa med vsemi ostalimi avtoradii, saj je grajen za doseganje najboljše možne kvalitete zvoka. Pohvali se tudi z vrhunsko povezljivostjo preko 2 USB vhodov, AUX vhoda na prednji strani, podpore za iPhone/iPod naprave ter kvalitetnim bluetooth sistemom.

Zasnovan za najboljši zvok

Pioneer DEH-80PRS je že v osnovi zasnovan za kar najboljši zvok, s kvalitetno arhitekturo in kvalitetnimi notranjimi komponentami. Trije Burr-Brown 24-bitni D/A pretvorniki (za nizke, srednje in visoke tone) skupaj z močnimi vgrajenimi kondenzatorji skrbijo za čist zvok tudi ko testirate meje svojega audio sistema.

Vezje avtoradia je razdeljeno v 4 nadstropja, s plastjo bakrene folije med vsakim, ki ščiti komponente in s tem zmanjšuje notranje šume sistema.

DEH-80PRS uporablja 28-bitni digitalni procesor signala, ki vam omogoča izjemno natančno kontrolo pri nastavljanju sistema. Določate lahko časovni zamik in druge akustične parametre brez negativnega vpliva na zvočni signal.

Vgrajena Parrot bluetooth tehnologija

Pioneer DEH-80PRS se ponaša z vgrajeno bluetooth tehnologijo svetovno priznanega francoskega proizvajalca Parrot. Vmesnik omogoča prostoročno telefoniranje z glasovnim izbiranjem ali izbiranjem iz imenika preko avtoradia, shrani lahko kar do 1000 vnosov iz telefonskega imenika, po katerem lahko enostavno brskate, saj kontakte razdeli po abecednem redu, sistem pa opozarja tudi na prejeta SMS sporočila. Preko vgrajenega bluetooth vmesnika lahko brezžično predvajate tudi glasbo, kar iz vašega telefona.

Izjemna povezljivost

Za popolno povezljivost Pioneer DEH-80PRS se na prednji ploščici nahaja USB vhod, na katerega lahko priklopite svoj iPhone ali iPod ter ga nadzorujete preko komand na avtoradiu. Avtoradio zaobide iPodov vgrajeni pretvornik glasbe in uporablja svoj vgrajeni DAC pretvornik za kar najbolj čisto kvaliteto predvajane glasbe. Spredaj se nahaja še AUX vhod, preko katerega lahko priključite vse ostale prenosne naprave od telefona, navigacije do vseh vrst Mp3 predvajalnikov, za prednjo ploščico avtoradia pa še reža za SD kartice. Seveda avtoradio podpira tudi predvajanje glasbe iz CD-jev, tudi v MP3 in WMA formatu.

Pioneerjeva vrhunska kvaliteta zvoka

ASR grafika

Vgrajeni MOSFET 4x50 W ojačevalec v Pioneer DEH-80PRS poskrbi za zadostno količino moči, medtem ko lahko sami s pomočjo ločenega 16-steznega izenačevalnika še dodatno prilagajate zvok - 16-stez za levo in 16 stez za desno stran. Za dobro poznano vrhunsko kvaliteto zvoka Pioneer enot, ima avtoradio vgrajeno tehnologijo ASR (Advanced Sound Retriever), ki poskrbi, da se vrnejo vsi detajli zvoka, ki so bili izgubljeni zaradi stiskanja v format MP3. ARS izboljša kvaliteto kompresiranih datotek z obnavlanjem visokih frekvenc, ki jih je kompresija odrezala in jih vrne na prvotno raven. Avtoradio ima tudi 3 RCA predizhode za priklop dodatnih ojačevalcev.

Možnost obvolanskih kontrol

Obvolanske kontrole

Pioneer DEH-80PRS ponuja možnost, da z ustreznim vmesnikom omogočite povezavo z obvolanskimi kontrolami vašega vozila in tako popolno kontrolo nad avtoradijem, ne da bi morali spustiti volan. Oglejte si popolno ponudbo konektorjev za obvolanske komande.

 

Montažni material

Za vgradnjo avtoradia v novejša vozila so v večini primerov potrebni še razni okvirji, konektorji, antenski adapterji in adapterji za volanske komande. Vse lahko najdete v naši rubriki Montažni material.

Tehnični podatki

Aux
Da
Bluethooth
Da
Navigacija
Ne
Tip
MP3, USB, iPod/iPhone
Velikost radia
1DIN
Barva
Črna
Barva osvetlitve
Bela
Barva zaslona
Nastavljiva
FM/AM postaje
24
Garancija
1 leto
ipod/iphone
Da
Izhodi
3 kanalni RCA predizhod (2 V)
Izhodna moč (W)
4 x 50 W MOSFET
Model
DEH-80PRS
Možnost obvolanskih kontrol
Da - ob nakupu modula
Podprti formati
MP3/WMA/AAC
Radio sprejemnik
AM, FM
Tip zaslona
3-vrstični full-dot LCD
USB
Da
Varnost
Snemljiva ploščica
Drugi vhodi
SD