Avtoradio Pioneer AVH-G210BT

-5%
Avtoradio Pioneer AVH-G210BT
Avtoradio Pioneer AVH-G210BT
Avtoradio Pioneer AVH-G210BT
Kontakt:
  • 6.2" (15,7 cm) LCD zaslon, občutljiv na dotik
  • Možnost obvolanskih kontrol
  • USB vhod na prednji strani
  • AUX vhod na prednji strani
  • Kompatibilen z Android napravami preko aplikacije
  • Vgrajen bluetooth
  • DVD predvajalnik
  • 2 x RCA predizhod
Redna cena:219,99 €
Spletna cena:208,99 €
Na zalogi
Količina:
Dodano v košarico! Preglej vsebino

Multimedijska enota Pioneer AVH-G210BT

Pioneer logo

Multimedijska zabava v avtomobilu!
Uživajte v vaši omiljeni vsebini na velikem 6.2 inčnem (15,75 cm) velikem zaslonu prav na vaši armaturni plošči. Glasba, slike in video na dotiku prstov. AVH-G210BT je prava multimedijska naprava saj vsebino, ki vam je na voljo, lahko predvajate preko vaših CD zgoščenk, DVD plošč, USB naprav in na zadnjih Android mobilnih napravah.
Imate bluetooth podprto napravo in želite predvajati glasbo, ki jo imate pri sebi? Preko naprav ali mobilnih naprav lahko predvajate tudi glasbo in napravo AVH-G210BT uporabite tudi kot napravo za opravljanje klicev

Izjemna povezljivost

Za popolno povezljivost Pioneer AVH-G210BT se na prednji strani nahaja USB vhod, na katerega lahko priklopite svoj mobilni telefon ter ga nadzorujete preko komand na avtoradiu. Spredaj se nahaja še AUX vhod, preko katerega lahko priključite vse ostale prenosne naprave od telefonanavigacije do vseh vrst Mp3 predvajalnikov. Seveda avtoradio podpira tudi predvajanje glasbe iz CD-jev, tudi v MP3 in WMA formatu. Na enoto lahko priključiš tudi dodatne monitorje, da niti potnikom zadaj ne bo dolgčas.

Vgrajena bluetooth tehnologija

Pioneer AVH-G210BT se ponaša z vgrajeno Bluetooth tehnologijo. Vmesnik omogoča prostoročno telefoniranje z glasovnim izbiranjem ali izbiranjem iz imenika preko avtoradia, po telefonskem imeniku lahko enostavno brskate, saj kontakte razdeli po abecednem redu, sistem pa opozarja tudi na prejeta sporočila SMS. Preko vgrajenega Bluetooth vmesnika lahko brezžično predvajate tudi glasbo kar iz vašega telefona, hkrati pa pa ga uporabljate kot napravo za opravljanje klicev.

 

Pioneerjeva vrhunska kvaliteta zvoka

Vgrajeni MOSFET 4x50 W ojačevalec v Pioneer AVH-G210BT poskrbi za zadostno količino moči, medtem ko sam lahko s pomočjo 7-steznega izenačevalnika še dodatno prilagajaš zvok. Avtoradio ima tudi 2 RCA predizhoda za priklop dodatnih ojačevalcev in nizkotonca ter vgrajen High-pass in Low-pass filter.

Možnost obvolanskih kontrol

Obvolanske kontrole

Pioneer AVH-G210BT ponuja možnost, da z ustreznim vmesnikom omogočite povezavo z obvolanskimi kontrolami vašega vozila in tako popolno kontrolo nad avtoradijem, ne da bi morali spustiti volan. Oglejte si popolno ponudbo konektorjev za obvolanske komande.

 

 

Montažni material

Za vgradnjo avtoradia v novejša vozila so v večini primerov potrebni še razni okvirji, konektorji, antenski adapterji in adapterji za volanske komande. Vse lahko najdete v naši rubriki Montažni material.

Tehnični podatki

Aux
Da
Bluethooth
Da
Navigacija
Ne
Tip
MP3, DVD, USB, iPod/iPhone
Velikost radia
2DIN
Barva
Črna
Barva osvetlitve
RGB; po želji nastavljiva barva
Barva zaslona
Barvni
FM/AM postaje
24 prednastavljenih
Garancija
1 leto
ipod/iphone
Ne
Izhodi
2 x RCA predizhod
Izhodna moč (W)
4 x 50 W MOSFET
Model
AVH-G210BT
Možnost obvolanskih kontrol
Da - ob nakupu modula
Podprti formati
MP3, WMA, WAV, AAC, DivX, Xvid in MPEG-1/-2/-4 datoteke preko CD, DVD in USB povezave
Radio sprejemnik
AM, FM
Tip zaslona
6.2" (15.7 cm) LCD zaslon, občutljiv na dotik
USB
Da
Varnost
Ni podatka
Drugi vhodi
1x video vhod (RCA / mini-jack AV)