Avtoradio Pioneer AVH-A3100DAB

-11%
Avtoradio Pioneer AVH-A3100DAB
Avtoradio Pioneer AVH-A3100DAB
Kontakt:
 • Možnost obvolanskih kontrol
 • Vgrajen Bluetooth
 • USB vhod
 • Vgrajen DAB/DAB+ sprejemnik
 • AUX vhod zadaj
 • Kontrola za iPod in iPhone
 • Tehnologija za izboljšavo zvoka ASR
 • 3 x RCA predizhod
 • CD reža
 • Priključek za vzvratno kamero
 • Pripravljen za navigacijo (potreben adapter AVIC-F260)
 • Večbarvni zaslon in osvetlitev tipk
 • Podprta funkcija Siri Eyes
 • Podprta kartografska aplikacija Waze
Redna cena:349,99 €
Spletna cena:309,90 €
Na zalogi
Količina:
Dodano v košarico! Preglej vsebino

Avtoradio Pioneer AVH-A3100DAB - Več zabave v avtomobilu

Pioneer logo

Avtoradio Pioneer AVH-A3100DAB se pohvali z izjemno povezljivostjo, kvalitetnim Bluetooth sistemom, vrhunsko kakovostjo zvoka in slike, velikim zaslonom na dotik in še več. V eni enoti združuje popolno zabavno doživetje od uživanja v filmih in glasbi do prostoročnega Bluetooth telefoniranja. Vklopite MIXTRAX in uživajte v DJ-evski izkušnji glasbe, ki jo lahko predvajate iz svojega iPhone-a iPod-a ali USB naprave. MIXTRAX bo poskrbel za nemotene prehode med posameznimi skladbami, novi, povečani zaslon pa bo utripal v ritmu glasbe. Inžinirji pri Pioneerju so za novo linijo povečali velikost zaslona na 6,2" (15,7cm), tako da lahko vidite vse potrebne informacije naenkrat.

 

Barve zaslona in osvetlitve so prav tako ločeno nastavljive, kar odpira možnost vaši kreativnosti s tisočimi različnimi barvnimi kombinacijami.

 


Vgrajen DAB/DAB+ sprejemnik

DAB+ sprejem

Avtoradio ima že vgrajen DAB/DAB+ sprejemnik, ki sprejema digitalni signal in predvaja vaše priljubljene radijske postaje v kristalno čistem zvoku brez motenj in šumov. Za popolno delovanje DAB+ sistema je potrebno dokupiti še DAB+ anteno.

 


Vgrajena Bluetooth tehnologija

Pioneer AVH-A3100DAB se ponaša z vgrajeno Bluetooth tehnologijo svetovno priznanega francoskega proizvajalca Parrot. Vmesnik omogoča prostoročno telefoniranje z glasovnim izbiranjem ali izbiranjem iz imenika preko avtoradia. Preko vgrajenega Blueooth vmesnika lahko brezžično predvajate tudi glasbo, kar iz vašega telefona. Hkrati preko Bluetooth tehnologije na sprejemnik povežete kar dva telefona.

Funkcija Siri Eyes vam omogoča, da radio preko svojega iPhone-a lahko upravljate z glasovnimi ukazi. 

 

Izjemna povezljivost

Za popolno povezljivost z AVH-A3100DAB se na zadnji strani nahaja USB vhod, na katerega lahko priklopite svoj iPhone ali iPod ter ga nadzorujete preko komand na avtoradiu. Zadaj se nahaja še AUX vhod, preko katerega lahko priključite vse ostale prenosne naprave od telefonanavigacije do vseh vrst Mp3 predvajalnikov. Seveda avtoradio podpira tudi predvajanje glasbe iz CD-jev, tudi v MP3, WMA in FLAC formatu. Z uporabo adapterja AVIC-F260, ki je na voljo posebej, lahko svoj obstoječi aparat nadgradite v navigacijsko napravo.

 

Z brezplačno kartografsko aplikacijo Waze boste lahko dostopali do zemljevidov in informacij o stanju na cestah, saj gre za družbeno omrežje, ki omogoča, da vozniki z drugimi vozniki delijo aktualne prometne informacije (zastoji, nesreče na cestah, policija, zapore cest, cene goriva in še kaj).  

 

Pioneerjeva vrhunska kvaliteta zvoka

ASR grafika

Vgrajeni MOSFET 4x50W ojačevalec v Pioneer AVH-A3100DAB poskrbi za zadostno količino moči, medtem ko lahko sami s pomočjo 13-steznega izenačevalnika še dodatno prilagajate zvok. Za dobro poznano vrhunsko kvaliteto zvoka Pioneer enot ima avtoradio vgrajeno tehnologijo ASR (Advanced Sound Retriever), ki poskrbi, da se vrnejo vsi detajli zvoka, ki so bili izgubljeni zaradi stiskanja v format MP3. ARS izboljša kvaliteto kompresiranih datotek z obnavlanjem visokih frekvenc, ki jih je kompresija odrezala in jih vrne na prvotno raven. Avtoradio ima tudi 3 RCA predizhode za priklop dodatnih ojačevalcev ter vgrajen High-pass filter.

 

Možnost obvolanskih kontrol

Obvolanske kontrole

Pioneer AVH-A3100DAB ponuja možnost, da z ustreznim vmesnikom omogočite povezavo z obvolanskimi kontrolami vašega vozila in tako popolno kontrolo nad avtoradijem, ne da bi morali spustiti volan. Oglejte si popolno ponudbo konektorjev za obvolanske komande.

 

Montažni material

Za vgradnjo avtoradia v novejša vozila so v večini primerov potrebni še razni okvirji, konektorji, antenski adapterji in adapterji za volanske komande. Vse lahko najdete v naši rubriki Montažni material.

Tehnični podatki

Aux
Da
Bluethooth
Da
Navigacija
Da - ob nakupu dodatnega modula
Tip
MP3, DVD, USB, iPod/iPhone, DAB / DAB+
Velikost radia
2DIN
Barva
Črna
Barva osvetlitve
Večbarvna
Barva zaslona
Nastavljiva RGB
FM/AM postaje
Ni podatka
Garancija
1 leto
ipod/iphone
Da
Izhodi
3 RCA predizhodi
Izhodna moč (W)
4 x 50 W MOSFET
Model
AVH-A3100DAB
Možnost obvolanskih kontrol
Da - ob nakupu modula
Podprti formati
DivX, Xvid, MPEG-1/-2/-4, MP3, WMA, WAV, AAC in FLAC
Radio sprejemnik
AM, FM, RDS EON,DAB
Tip zaslona
6,2 inčni (15,75 cm) občutljiv na dotik
USB
Da
Varnost
Ni podatka
Drugi vhodi
RCA video 2 x video vhoda ( RCA / mini-jack AV)