Avtoradio Blaupunkt Stockholm 230 DAB

-5%
Avtoradio Blaupunkt Stockholm 230 DAB
Kontakt:
 • Vgrajen digitalni sprejemnik DAB/DAB+
 • Vgrajen Bluetooth 
 • Možnosti priklopa dodatnega mikrofona
 • Predvajanje glasbe z mobilnika preko Bluetooth
 • 4 x RCA predizhod za ojačevalec (4V)
 • Izhod za nizkotonec
 • AUX vhod na prednji ploščici
 • USB vhod na prednji ploščici
 • Reža za SDHC spominske kartice
 • Upravlanje iPod / iPhone naprav
 • "High-grade" sprejemnik
 • 9 segmentni zaslon


Redna cena:269,00 €
Spletna cena:255,55 €
Na zalogi
Količina:
Dodano v košarico! Preglej vsebino

Blaupunkt Stockholm 230 DAB

BP logo

Blaupunkt Stockholm 230 DAB je povsem nov model izpod rok izjemnih Balupunktovih inženirjev in ponovno prestavlja mejnike v svetu vrhunske avtoakustike, s katerim se lahko pripravite na prihajajoče tehnološke novosti.

Povezljivost

USB, AUX, ipod/iphone

Z avtoradiem Blaupunkt Stockholm 230 DAB imate resnično neskončne možnosti užitka, saj lahko uživate v kvalitetnem digitalnem radijskem sprejemu. Kvaliteten ˝High-grade˝ radijski FM sprejemnik je nadgrajen z digitalnim radijskim sprjemnikom DAB/DAB+. Radio poleg klasičnega CD predvajalnika, ki lahko predvaja medije CD, CD-R in CD-RW tako v avdio CD, kot MP3 in WMA zapisih, ponuja tudi AUX in USB vhod. Preko AUX vhoda, lahko priključite vaš iPod predvajalnik, navigacijsko napravo, mobilnik ali kakšno drugo avdio napravo. USB vhod pa ponuja možnost priklopa USB ključa ali zunanjega diska. USB vhod ponuja tudi popolno upravljanje iPod / iPhone naprav. Dodatno zbirko glasbe lahko predvajate tudi s spominskih kartic SDHC kapacitete do 32GB, ki jih vstavite v skrito režo za prednjo ploščo.

Bluetooth povezava

Bluetooth

Blaupunkt Stockholm 230 DAB ima že vgrajeno tehnologijo Bluetooth, ki vam omogoča tako prostoročno telefoniranje kot tudi predvajanje glasbe z mobilnika. Avtoradio ima za enostavnejšo vgradnjo že integriran mikrofon na sprednji plošči, lahko pa za še boljši zvok dokupite tudi zunanji mikrofon.

Zvočne karakteristike

Za kvaliteten zvok skrbi vgrajeni 4 x 50 W ojačevalec, ki bo vaše vozilo zapolnil s kristalno jasnimi toni. Za tiste bolj zahtevne pa avtoradio ponuja kar 4-kanalni RCA predizhod, ki omogoča razširitev z dodatnimi ojačevalci in izhod za nizkotonec z nastavljivim nivojem in frekvenco. Vse informacije o predvajani vsebini boste lahko spremljali na 9-segmentnem LCD zaslonu, ki je odlično berljiv tudi na močnem soncu.

Opomba: pokritost s signalom DAB je v Sloveniji še v razvojni fazi, zato je DAB sprejem mogoč samo na določenih področjih.

Montažni material

Za vgradnjo avtoradia v novejša vozila so v večini primerov potrebni še razni okvirji, konektorji, antenski adapterji in adapterji za volanske komande. Vse lahko najdete v naši rubriki Montažni material.

Tehnični podatki

Aux
Da
Bluethooth
Da
Navigacija
Ne
Tip
MP3, USB, iPod/iPhone
Velikost radia
1DIN
Barva
Črna
Barva osvetlitve
Bela
Barva zaslona
Črna / bela
FM/AM postaje
Ni podatka
Garancija
12 mesecev
ipod/iphone
Da
Izhodi
4 x RCA predizhod (2V)
Izhodna moč (W)
4 x 50
Model
Stockholm 230 DAB
Možnost obvolanskih kontrol
Da - ob nakupu modula
Podprti formati
CD, mp3, wma
Radio sprejemnik
RDS Codem
Tip zaslona
9 - segmentni LCD
USB
Da
Varnost
Snemljiva prednja ploščica
Drugi vhodi
Reža za SDHC-kartice