Avtoradio Alpine UTE-93DAB

Avtoradio Alpine UTE-93DAB
Avtoradio Alpine UTE-93DAB
Kontakt:
 • Vgrajen Bluetooth vmesnik
 • Vgrajen DAB/DAB+ sprejemnik
 • Možnost predvajanja glasbe preko Bluetooth (A2DP)
 • 3 - way kretnice
 • 3 x predizhodi za ojačevalnik
 • 9-stezni parametrični izenačevalnik zvoka
 • HP/LP filter
 • Tunelt; aplikacija za direktno upravljanje radia preko iPhone ali Android telefona
 • Priklop USB na prednji strani
 • Nastavljiva osvetlitev (variocolor)
 • Pripravljen za priklop originalnih obvolanskih komand
 • MediaXpander
 • BT Audio Streaming
 • Avtoradio ne podpira branja CD-jev
 • Pripravljen za vozila s "Start-Stop" tehnologijo
Spletna cena:209,00 €
Na zalogi
Količina:
Dodano v košarico! Preglej vsebino

Alpine UTE-93DAB

Alpine UTE-93DAB je model izpod rok izjemnih inženirjev pri Alpine in ponovno prestavlja mejnike v svetu vrhunske avtoakustike. Oblikovan in izdelan je za sodobne uporabnike, ki jim je pri avtoradiu pomembna enostavna uporaba in široka možnost povezovanja. Avtoradio nudi 13 segmentni zaslon z več kot 150.000 barvami, ki si jih lahko nastavite po vaši želji.

Vgrajen DAB/DAB+ sprejemnik

DAB+ sprejem

Avtoradio ima že vgrajen DAB/DAB+ sprejemnik, ki sprejema digitalni signal in predvaja vaše priljubljene radijske postaje v kristalno čistem zvoku brez motenj in šumov. Za popolno delovanje DAB+ sistema je potrebno dokupiti še DAB+ anteno.


Vgrajena Bluetooth tehnologija

Avtoradio se ponaša z vgrajeno Bluetooth tehnologijo, ki vam omogoča prostoročno telefoniranje z glasovnim izbiranjem ali izbiranjem iz imenika preko avtoradia. Za vrhunsko kvaliteto zvoka pri pogovoru pa skrbi zunanji mikrofon. Preko vgrajenega Bluetooth vmesnika lahko brezžično predvajate tudi glasbo neposredno iz vašega telefona.

Popolna povezljivost

Alpine UTE-93DAB omogoča povezljivost USB na sprednji strani avtoradia, ki poskrbi za priklop najrazličnejših ključkov in mini diskov, poleg pa se nahaja še AUX vhod, preko katerega lahko priključite vse ostale prenosne naprave, od telefona, navigacije do vseh vrst MP3 predvajalnikov. Lastnike Apple iPhone ali Android telefona pa razvaja najnovejša funkcija Tunelt, s katero je možno upravljati vse zvočne nastavitve na avtoradiu, omogoča pa tudi dostop in upravljanje internetnih radijskih postaj. Poleg kontrole pa se vam naprava ob priklopu začne tudi samodejno polniti. Uporabniki Facebooka pa boste ob prenosu tunelt aplikacije vedno obveščeni o novih sporočilih na telefonu in LED prikazovalniku avtoradia. Avtoradio nima CD reže.

Odlične zvočne karakteristike

Za kristalno čiste tone skrbi močan 4 x 50 W MOSFET ojačevalec, za tiste bolj zahtevne pa omogoča tudi priklop dodatnih ojačevalcev preko kar treh (3) RCA predizhodov. Za kakovost zvoka poskrbi 3-way kretnica in 9-stezni parametrični iznačevalnik zvoka.

Popolno ujemanje z vašim vozilom

Obvolanske kontrole

Alpine UTE-93DAB ponuja možnost nastavljanja osvetlitve tipk, tako da avtoradio dobi kar se da originalen tovarniški videz. Z ustreznim vmesnikom pa omogoča tudi povezavo z obvolanskimi kontrolami vašega vozila in tako popolno kontrolo nad avtoradijem, ne da bi morali spustiti volan. Oglejte si popolno ponudbo konektorjev za obvolanske komande.

 

Montažni material

Za vgradnjo avtoradia v novejša vozila so v večini primerov potrebni še razni okvirji, konektorji, antenski adapterji in adapterji za volanske komande. Vse lahko najdete v naši rubriki Montažni material.

Tehnični podatki

Aux
Da
Bluethooth
Da
Navigacija
Ne
Tip
MP3, USB, iPod/iPhone, DAB / DAB+
Velikost radia
1DIN
Barva
črna
Barva osvetlitve
spremenljiva RGB
Barva zaslona
spremenljiva RGB
FM/AM postaje
18xFM/6xMW/6xLW
Garancija
2 leti
ipod/iphone
Da
Izhodi
3 x RCA predizhod
Izhodna moč (W)
4 x 50, MOSFET
Model
UTE-93DAB
Možnost obvolanskih kontrol
Da - ob nakupu modula
Podprti formati
MP3, WMA, AAC, FLAC
Radio sprejemnik
RDS funkcije: TA, TP, PTY, NEWS, RADIO TEXT, EON, CT
Tip zaslona
13 segmentni RGB LCD zaslon
USB
Da
Varnost
Snemljiva prednja ploščica
Drugi vhodi
Ni drugih vhodov