Navigacijska enota Alpine INE-W977BT

Navigacijska enota Alpine INE-W977BT
Navigacijska enota Alpine INE-W977BT
Navigacijska enota Alpine INE-W977BT
Navigacijska enota Alpine INE-W977BT
Navigacijska enota Alpine INE-W977BT
Navigacijska enota Alpine INE-W977BT
Navigacijska enota Alpine INE-W977BT
Kontakt:
  • Predvaja MP3, WMA, ACC, DVD in DviX
  • 7" na dotik občutljiv zaslon
  • Navigacija v slovenskem jeziku
  • Možnost priklopa vzvratne kamere
  • USB vhod 
  • 9-stezni izenačevalnik zvoka
  • Vgrajen bluetooth
  • 3 x RCA
  • 24-bit DAC pretvornik za vrhunski zvok
  • 6-kanalna časovna korekcija
Spletna cena:1.199,00 €
Na zalogi
Količina:
Dodano v košarico! Preglej vsebino

Navigacijska enota Alpine INE-W977BT

Alpine INE-W977BT je vrhunska multimedijska enota izpod rok izjemnih inženirjev pri Alpine, ki ponuja neskončno možnosti za zabavo v vašem avtomobilu. Navdušila vas bo z neštetimi inovativnimi rešitvami vgradite pa jo lahko v vozilo s prostorom za 2-DIN enoto. Na odličnem barvnem na dotik občutljivem LCD zaslonu diagonale 7" lahko predvajate filme v formatu DVD in DivX ali pa predvajate glasbo s klasičnega CD-ja v formatih CD, CD-R, CD-RW, DVD-R/-RW, VR. Alpine s tem modelom predstavlja revolucionaren "One Look Navi" koncept, ki omogoča zelo efektivno in enostavno uporabo sistema. Edinstvena delitev zaslona 50/50 omogoča dvojno prikazovanje informacij na enem zaslonu in tako olajša upravljanje navigacije, iPhone/iPoda, Bluetootha, DVDjev ali USB naprav.

Popolna navigacija

Alpine INE-W977BT enota se pohvali s široko pokritostjo skoraj vseh držav EU, podpira prikaz 3D znamenitosti, prikaz izvozov, napredno vnašanje destinacije in še več. Napredna baza točk interesa (POI) omogoča hitro iskanje po priljubljenih ciljih, restavracijah, bencinskih črpalkah ipd., TMC pa vas v realnem času obvešča o prometnih zastojih. V statusni vrstici na spodnji strani zaslona vam radio tudi med navigacijo prikazuje osnovne podatke o predvajani glasbi (frekvenca radia, naslov skladbe...), med načinom navigacije in predvajanja glasbe pa lahko povsem preprosto preklapljate s pomočjo pritiska na namenski gumb.

Napredni zvok in video

DivX in DVDAvtoradio Alpine INE-W977BT podpira predvajanje vseh skladb posnetih v MP3, WAV ali AAC in filme posnete v DVD in DivX formatu. Za hitro in enostavno brskanje pa bo dobrodošla funkcija QuickSearch in možnosti iskanja po abecedi. Za vrhunski zvok pa skrbi že vgrajen ojačevalnik z močjo 4 x 50 W Mosfet, ki vas bo zagotovo prepričal. Enota ponuja tudi napredne nastavitve zvoka "BassEngine" kot tudi 24-bitni DAC pretvornik. Alpine INE-W977BT ima integriran 9-stezni parametrični izenačevalnik zvoka in 6-kanalno časovno korekcijo zvočnikov, ki zagotavljajo izjemno kvalitetno in širok izbor nastavitev zvoka.

Povezovanje z napravami

USB iPhone iPodZa popolno povezljivost glavne enote Alpine INE-W977BT se na zadnji strani radia nahaja USB vhod za priklop različnih pomnilniških ključkov ali prenosnih diskov za predvajanje glasbenih datotek. Seveda pa Alpine INE-W977BT ponuja tudi možnost priklopa dodatnih ojačevalcev preko kar treh RCA predizhodov. S temi dodatnimi možnostmi za predvajanje glasbe v vašem avtomobilu nastane možnost poslušanja glasbe praktično neskončna. Enota ponuja še dodaten video izhod in vhod ter ločen vhod za priklop vzvratne kamere.

 

Montažni material

Za vgradnjo avtoradia v novejša vozila so v večini primerov potrebni še razni okvirji, konektorji, antenski adapterji in adapterji za volanske komande. Vse lahko najdete v naši rubriki Montažni material.

Tehnični podatki

Aux
Da
Bluethooth
Da
Navigacija
Da
Tip
MP3, DVD, USB, iPod/iPhone
Velikost radia
2DIN
Barva
Črna
Barva osvetlitve
Ni podatka
Barva zaslona
Barvni - občutljiv na dotik
FM/AM postaje
18 x FM
Garancija
12 mesecev
ipod/iphone
Da
Izhodi
3 x RCA predizhod
Izhodna moč (W)
4 x 50 W MOSFET
Model
INE-W977BT
Možnost obvolanskih kontrol
Da - ob nakupu modula
Podprti formati
MP3/WMA/AAC/DVD/DivX
Radio sprejemnik
RDS EON, TA, TP, RADIO TEXT
Tip zaslona
WVGA
USB
Da
Varnost
Ni podatka
Drugi vhodi
Video vhod in izhod, ločen vhod za vzvratno kamero