Avtoradio Alpine CDE-193BT

-6%
Avtoradio Alpine CDE-193BT
Avtoradio Alpine CDE-193BT
Kontakt:
  • Vgrajen Bluetooth vmesnik
  • Možnost predvajanja glasbe preko Bluetooth (A2DP)
  • 3 - way kretnice
  • 3 x predizhodi za ojačevalnik
  • 9-stezni parametrični izenačevalnik zvoka
  • HP/LP filter
  • Tunelt; aplikacija za direktno upravljanje radia preko iPhone ali Android telefona
  • priklop USB na prednji strani
  • Nastavljiva osvetlitev (variocolor)
  • Pripravljen za priklop originalnih obvolanskih komand
  • MediaXpander
  • BT Audio Streaming

 

Redna cena:179,00 €
Spletna cena:169,00 €
Na zalogi
Količina:
Dodano v košarico! Preglej vsebino

Alpine CDE-193BT

Alpine CDE-193BT je model izpod rok izjemnih inženirjev pri Alpine in ponovno prestavlja mejnike v svetu vrhunske avtoakustike. Oblikovan in izdelan je za sodobne uporabnike, ki jim je pri avtoradiu pomembna enostavna uporaba in široka možnost povezovanja. Avtoradio nudi 13 segmentni zaslon z več kot 150.000 barvami, ki si jih lahko nastavite po vaši želji.

Vgrajena Bluetooth tehnologija

Avtoradio se ponaša z vgrajeno Bluetooth tehnologijo, ki vam omogoča prostoročno telefoniranje z glasovnim izbiranjem ali izbiranjem iz imenika preko avtoradia. Za vrhunsko kvaliteto zvoka pri pogovoru pa skrbi zunanji mikrofon. Preko vgrajenega Bluetooth vmesnika lahko brezžično predvajate tudi glasbo kar iz vašega telefona.

Popolna povezljivost

Alpine CDE-193BT omogoča povezljivost USB na sprednji strani avtoradia, ki poskrbi za priklop najrazličnejših ključkov in mini diskov, poleg pa se nahaja še AUX vhod, preko katerega lahko priključite vse ostale prenosne naprave od telefona, navigacije do vseh vrst MP3 predvajalnikov. Lastnike Apple iPhone ali Android telefona pa razvaja najnovejša funkcija Tunelt, s katero je možno upravljati vse zvočne nastavitve na avtoradiu, omogoča pa tudi dostop in upravljanje internetnih radijskih postaj. Poleg kontrole pa se vam naprava ob priklopu začne tudi samodejno polniti. Uporabniki Facebooka pa boste ob prenosu tunelt aplikacije vedno obveščeni o novih sporočilih na telefonu in LED prikazovalniku avtoradia. Alpine CDE-193BT je pripravljen tudi za daljinsko upravljanje

Odlične zvočne karakteristike

Za kristalno čiste tone skrbi močan 4 x 50 W MOSFET ojačevalec, za tiste bolj zahtevne pa omogoča tudi priklop dodatnih ojačevalcev preko kar treh (3) RCA predizhodov. Za kakovost zvoka poskrbi 3-way kretnica in 9-stezni parametrični iznačevalnik zvoka.

Popolno ujemanje z vašim vozilom

Obvolanske kontrole

Alpine CDE-193BT ponuja možnost nastavljanja osvetlitve tipk, tako da avtoradio dobi kar se da originalen tovarniški videz. Z ustreznim vmesnikom pa omogoča tudi povezavo z obvolanskimi kontrolami vašega vozila in tako popolno kontrolo nad avtoradijem, ne da bi morali spustiti volan. Oglejte si popolno ponudbo konektorjev za obvolanske komande.

 

Montažni material

Za vgradnjo avtoradia v novejša vozila so v večini primerov potrebni še razni okvirji, konektorji, antenski adapterji in adapterji za volanske komande. Vse lahko najdete v naši rubriki Montažni material.

Tehnični podatki

Aux
Da
Bluethooth
Da
Navigacija
Ne
Tip
MP3, USB, iPod/iPhone
Velikost radia
1DIN
Barva
Črna
Barva osvetlitve
Spremenljiva RGB
Barva zaslona
Spremenljiva RGB
FM/AM postaje
18xFM/6xMW/6xLW
Garancija
2 leto
ipod/iphone
Da
Izhodi
3 x RCA predizhod
Izhodna moč (W)
4 x 50, MOSFET
Model
CDE-193BT
Možnost obvolanskih kontrol
Da - ob nakupu modula
Podprti formati
CD-R/-RW/MP3/WMA/AAC Predvajanje
Radio sprejemnik
RDS funkcije: TA, TP, PTY, NEWS, RADIO TEXT, EON, CT
Tip zaslona
13 segmentni RGB LCD zaslon
USB
Da
Varnost
Snemljiva prednja ploščica
Drugi vhodi
Ni drugih vhodov