Avtoradio Alpine CDE-185BT

-7%
Avtoradio Alpine CDE-185BT
Avtoradio Alpine CDE-185BT
Kontakt:
 • Vgrajen bluetooth modul
 • MediaXpander
 • BT Audio Streaming
 • USB na prednji ploščici
 • AUX vhod na prednji ploščici
 • Možnost priklopa in kontrole iPoda / iPhone-a
 • Možna povezava z obvolanskimi kontrolami
 • 4 x 50 W Mosfet ojačevalec
 • Podpira CD-R/-RW/MP3/WMA/AAC
 • 9-pasovni parametrični EQ
 • Hitro iskanje
Redna cena:199,00 €
Spletna cena:185,00 €
Na zalogi
Količina:
Dodano v košarico! Preglej vsebino

Nov in še bolj izpopolnjen Alpine CDE-185BT

Alpine CDE-183BT je povsem nov model izpod rok izjemnih inženirjev pri Alpine in ponovno prestavlja mejnike v svetu vrhunske avtoakustike. Oblikovan in izdelan je za sodobne uporabnike, ki jim je pri avtoradiu pomembna enostavna uporaba in široka možnost povezovanja. Oblikovno Alpine ohranja klasično podobo z velikim okroglim gumbom, tehnološko pa predstavlja pravi presežek.

Alpine CDE-185BT se ponaša z vgrajeno bluetooth tehnologijo, ki vam omogoča prostoročno telefoniranje z glasovnim izbiranjem ali izbiranjem iz imenika preko avtoradia, shrani lahko kar do 5000 vnosov iz vašega telefonskega imenika, po katerem lahko enostavno brskate, saj kontakte razdeli po abecednem redu. Za vrhunsko kvaliteto zvoka pri pogovoru pa skrbi zunanji mikrofon in tehnologija preprečevanja odmevov, ki poskrbi za odlično kakovost vašega pogovora. Preko vgrajenega bluetooth vmesnika lahko brezžično predvajate tudi glasbo kar iz vašega telefona.

Popolna povezljivost

Za popolno povezljivost glavne enote Alpine CDE-185BT se na prednji ploščici nahaja USB vhod, ki poskrbi za priklop najrazličnejših ključkov in mini diskov, poleg pa se nahaja še AUX vhod, preko katerega lahko priključite vse ostale prenosne naprave od telefona do navigacije, preko katere lahko poslušate navodila za pot preko zvočnikov v vozilu. Če pa ste lastnik Apple iPhone, iPod ali Android naprave, povezava nikakor ne bo problem. Poleg kontrole pa se vam naprava ob priklopu začne tudi samodejno polniti. Radio Alpine CDE 185BT pa vam na zaslonu prikazuje tudi D3 Tag podatke o predvajani skladbi.

Odlične zvočne karakteristike

Za kristalno čiste tone skrbi močan 4 x 50 W Mosfet ojačevalec in notranji 24-bitni DA pretvornik, za tiste bolj zahtevne pa omogoča tudi priklop dodatnih ojačevalcev preko treh RCA predizhodov. Za nastavitev zvoka poskrbijo napredne funkcije, kot je ločena nastavitev nizkih in visokih tonov, nastavljiv visoko-prepustni filter in ločene nastavite za nizkotonec.

Popolno ujemanje z vašim vozilom

Obvolanske kontrole

Alpine CDE-185BT ponuja možnost nastavljanja osvetlitve tipk, tako da avtoradio dobi kar se da originalen tovarniški videz. Z ustreznim vmesnikom pa omogoča tudi povezavo z obvolanskimi kontrolami vašega vozila in tako popolno kontrolo nad avtoradijem, ne da bi morali spustiti volan.

Montažni material

Za vgradnjo avtoradia v novejša vozila so v večini primerov potrebni še razni okvirji, konektorji, antenski adapterji in adapterji za volanske komande. Vse lahko najdete v naši rubriki Montažni material.

Tehnični podatki

Aux
Da
Bluethooth
Da
Navigacija
Ne
Tip
MP3, USB, iPod/iPhone
Velikost radia
1DIN
Barva
Črna
Barva osvetlitve
Ni podatka
Barva zaslona
Nastavljiva (variocolor)
FM/AM postaje
18 x FM
Garancija
1 leto
ipod/iphone
Da
Izhodi
3 x RCA predizhod
Izhodna moč (W)
4 x 50 W MOSFET
Model
CDE 185BT
Možnost obvolanskih kontrol
Da - ob nakupu modula
Podprti formati
CD-R/ -RW/ MP3/ WMA/ AAC
Radio sprejemnik
Max TUNE sprejemnik, RDS funkcije: TA, TP, PTY, NEWS, RADIO TEXT
Tip zaslona
Segmentni LCD
USB
Da
Varnost
Snemljiva prednja ploščica
Drugi vhodi
USB in AUX spredaj