Spletna trgovina za normalno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani soglašaš z uporabo piškotkov. več ...

OK

Izolacija Silent Coat Sound Absorber 7

Izolacija Silent Coat Sound Absorber 7

Več pogledov

Cena:
15,00 €


Količina:
 
Potrebujes pomoc

Potrebuješ Pomoč?

kontakt

Deli s prijatelji:

Silent Coat Sound Absorber 7


Silent Coat Multilayer Extra logo

Dobra izolacija je izjemno pomemben faktor pri ustvarjanju čim boljšega zvočnega doživetja v vašem avtomobilu. Dobro izoliran avtomobil pripomore k izjemnemu izboljšanju zvoka ob uporabi enakih komponent in hkrati odstrani nadležne tresljaje pločevine in plastike, ki so pri močnejših sistemih v slabo izoleranih avtomobilih prej pravilo kot izjema. Poznamo več vrst izolacij, ki se ločijo po svoji funkciji in področjih uporabe.

avto izolacija

Izolacijski material Sound Absorber 7 je fleksibilna samolepilna izolacija debeline 7 milimetrov, ki se ponaša z edinstveno kombinacijo poliuretanske pene s posebno impregnacijo. Material ponuja neverjetno absorbcijo zvoka zaradi svoje posebne oblike pa ponuja za kar 30 - 45 % boljše lastnosti absorpcije zvoka kot drugi materiali.

Nanašanje izolacije Sound Absorber 7


Nanos izolacije Sound Absorber 7 je zaradi izjemne samolepilne podlage enostaven, zaradi svoje fleksibilnosti pa ga lahko enostavno tudi režemo in prilagajamo oblike. Izdelan je iz podobnega materiala kot spominska pena v vzglavnikih, zato izjemno lepo drži obliko in ima dobro sposobnost prilagajanja obliki ter tako lepo zapolni prazen prostor med plastičnimi deli in tako izniči nadležne zvoke. Pena je izjemno primerna za izoliranje kolotek, vratnih oblog, vseh plastičnih delov in notranjost ohišij zvočnikov.
Znamka Silent Coat
Model Sound Absorber 7
Področje uporabe Vrata, Koloteki, Prtljažni prostor, Streha, Plastični paneli
Samolepilna Da
Debelina 7 mm
Dimenzije (mm) 600 x 500
Pakiranje 1 Kos

Oglej si še:

Izolacija Silent Coat Noise Isolator 4

Izolacija Silent Coat Noise Isolator 4

Cena:
12,00 €

Izolacija Silent Coat Noise Isolator 8

Izolacija Silent Coat Noise Isolator 8

Cena:
14,00 €

Izolacija Silent Coat Noise Isolator 12

Izolacija Silent Coat Noise Isolator 12

Cena:
20,00 €

Izolacija Silent Coat

Izolacija Silent Coat

Cena:
4,00 €