Spletna trgovina za normalno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani soglašaš z uporabo piškotkov. več ...

OK

Izolacija Silent Coat Sound Absorber 35

Izolacija Silent Coat Sound Absorber 35

Več pogledov

Cena:
22,00 €


Količina:
 
Potrebujes pomoc

Potrebuješ Pomoč?

kontakt

Deli s prijatelji:

Silent Coat Sound Absorber 35


Silent Coat Multilayer Extra logo

Dobra izolacija je izjemno pomemben faktor pri ustvarjanju čim boljšega zvočnega doživetja v vašem avtomobilu. Dobro izoliran avtomobil pripomore k izjemnemu izboljšanju zvoka ob uporabi enakih komponent in hkrati odstrani nadležne tresljaje pločevine in plastike, ki so pri močnejših sistemih v slabo izoleranih avtomobilih prej pravilo kot izjema. Poznamo več vrst izolacij, ki se ločijo po svoji funkciji in področjih uporabe.

avto izolacija

Izolacijski material Sound Absorber 35 je fleksibilna samolepilna izolacija debeline 35 milimetrov, ki se ponaša z edinstveno kombinacijo poliuretanske pene s posebno impregnacijo. Material ponuja neverjetno absorbcijo zvoka zaradi svoje posebne piramidaste oblike pa ponuja za kar 30 - 45 % boljše lastnosti absorpcije zvoka kot drugi ravni materiali.

Nanašanje izolacije Sound Absorber 35


Nanos izolacije Sound Absorber 35 je zaradi izjemne samolepilne podlage enostaven, zaradi svoje fleksibilnosti pa ga lahko enostavno tudi režemo in prilagajamo oblike. Izdelan je iz podobnega materiala kot spominska pena v vzglavnikih, zato izjemno lepo drži obliko in ima dobro sposobnost prilagajanja obliki ter tako lepo zapolni prazen prostor med plastičnimi deli in tako izniči nadležne zvoke. Pena je izjemno primerna za izoliranje kolotek, vratnih oblog, vseh plastičnih delov in notranjost ohišij zvočnikov.
Znamka Silent Coat
Model Sound Absorber 35
Področje uporabe Vrata, Koloteki, Prtljažni prostor, Streha, Plastični paneli, Kovinski paneli
Samolepilna Da
Debelina 35 mm
Dimenzije (mm) 600 x 500
Pakiranje 1 Kos

Oglej si še:

Izolacija Silent Coat Noise Isolator 4

Izolacija Silent Coat Noise Isolator 4

Cena:
12,00 €

Izolacija Silent Coat Noise Isolator 8

Izolacija Silent Coat Noise Isolator 8

Cena:
14,00 €

Izolacija Silent Coat Noise Isolator 12

Izolacija Silent Coat Noise Isolator 12

Cena:
20,00 €

Izolacija Silent Coat

Izolacija Silent Coat

Cena:
4,00 €