Spletna trgovina za normalno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani soglašaš z uporabo piškotkov. več ...

OK

Izolacija Silent Coat Bulk (Paket 40 Kos)

Izolacija Silent Coat Bulk (Paket 40 Kos)

Več pogledov

  • Fleksibilna in vodo in temperaturno odporna izolacija
  • Področja uporabe: tla, streha, tepete oziroma
    kjerkoli vidite, da je potrebno
  • Debelina materiala: 2 mm
  • Specifična teža pa je cca. 3,15 kg/m2
  • Paket vsebuje 40 plošč
  • Dimenzija izolacijske plošče: 37,5 x 26,5cm
Cena:
164,00 €
Vaša cena:
110,00 €

Popust:
54€ ( -33% )

Količina:
 
Potrebujes pomoc

Potrebuješ Pomoč?

kontakt

Deli s prijatelji:

Silent Coat


Silent Coat logo

Dobra izolacija je izjemno pomemben faktor pri ustvarjanju čim boljšega zvočnega doživetja v vašem avtomobilu. Dobro izoliran avtomobil pripomore k izjemnemu izboljšanju zvoka ob uporabi enakih komponent in hkrati odstrani nadležne tresljaje pločevine in plastike, ki so pri močnejših sistemih v slabo izoleranih avtomobilih prej pravilo kot izjema. Poznamo več vrst izolacij, ki se ločijo po svoji funkciji in področjih uporabe.

avto izolacija

Izolacijski material Silent Coat se ponaša z izjemno kombinacijo na novo razvite samolepilne butyl mase z izjemnimi lastnostmi ter učinkovito odpravlja vibracije in hrup. Spodnja samolepilna plast se ponaša z izjemno močnim lepilom in je izjemno obstojna brez nanosa dodatnega lepila. Prav tako površine pred nanašanjem ni potrebno dodatno očistiti ali segrevati, treba je paziti samo, da površina ni vlažna. Zgornja plast izolacije pa je izdelana iz inovativnega kompozitnega polymera, ki je še dodatno prekrit z 0,1 milimetersko plastjo aluminijaste folije, kar izolaciji zagotavlja izjemno nizko resonančno frekvenco, zato dobro preprečuje kakršne koli tresljaje.

Nanašanje izolacije Silent Coat


Nanos izolacije Silent Coat je zaradi izjemne samolepilne podlage enostaven, zaradi svoje fleksibilnosti pa ga lahko enostavno tudi režemo in prilagajamo oblike. Material se odlično obnese v zelo agresivnih okoljih saj je odporen tako na vodo kot velike temperaturne razlike. Optimalen učinek z materialom Silent Coat je dosežen, ko je prekrito vsaj 75% površine in ima učinek 3 kratnega nanosa klasične bitumenske mase.

Izjemne karakteristike so povzete po vojaški tehnologiji, saj je bil prvotno razvit za potrebe sovijetske vojske. Uporabljamo ga lahko praktično po celem vozilu oziroma tam, kjer je izolacija najbolj potrebna; vrata, tla, stranski kovinski paneli, koloteki, vratni paneli, plastični paneli in prtljažni prostor. Za izolacijo vrat priporočamo uporabo vsaj 4ih plošč na vrata.

Znamka Silent Coat
Model Silent Coat Bulk
Področje uporabe Vrata, Tla, Koloteki, Prtljažni prostor, Streha, Plastični paneli, Kovinski paneli
Samolepilna Da
Debelina 2 mm
Dimenzije (mm) 375 x 265
Pakiranje 40 Kos

Oglej si še:

Izolacija Silent Coat Noise Isolator 4

Izolacija Silent Coat Noise Isolator 4

Cena:
12,00 €

Izolacija Silent Coat Noise Isolator 8

Izolacija Silent Coat Noise Isolator 8

Cena:
14,00 €

Izolacija Silent Coat Noise Isolator 12

Izolacija Silent Coat Noise Isolator 12

Cena:
20,00 €

Izolacija Silent Coat

Izolacija Silent Coat

Cena:
4,00 €