Spletna trgovina za normalno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani soglašaš z uporabo piškotkov. več ...

OK

Akumulator BOSCH Silver 60Ah

Akumulator BOSCH Silver 60Ah

Več pogledov

Cena:
115,00 €
Vaša cena:
99,00 €

Popust:
16€ ( -14% )

Količina:
 
Potrebujes pomoc

Potrebuješ Pomoč?

kontakt

Deli s prijatelji:

Akumulator BOSCH Silver 60 Ah


Bosch logo

Akumulator predstavlja enega izmed najpomembnejših elementov pri sestavi kvalitetnega avtoakustičnega sistema, saj je v avtomobilu edini vir napajanja. Še posebno v novejših avtomobilih pri katerih je že brez nadgradnje avtoakustike ogromno porabnikov od električnega pomika stekel, klima naprave, varnostne elektronike in podobno.
Zato je izjemno pomembno, da akumulator redno preverjamo in ga po potrebi zamenjamo še posebno ob nadgradnji avtoakustičnega sistema. Slabo napajanje dotrajanega ali prešibkega akumulatorja lahko poleg slabših zvočnih zmogljivosti in utripanja luči povzroči tudi resnejše poškodbe vitalnih električnih komponent vašega avtomobila zato priporočamo, da baterijo pred nadgradnjo zvočnega sistema preverite in po potrebi zamenjate. Če niste prepričani ali je potrebna menjave nas kontaktirajte in skupaj bomo preverili stanje in po potrebi izbrali primerno baterijo za vaše vozilo.


Popolna zanesljivost BOSCH tehnologije


Power Frame

Akumulator BOSCH Silver 60 Ah se ponaša z izjemno "PowerFrame" tehnologijo, ki mu omogoča kar do 20 % daljšo življenjsko dobo od drugih akumulatorjev na tržišču. Prav tako vsi akumulatorji BOSCH Silver temeljijo na napredni zlitini kalcij-srebro, kar jim omogoča daljšo življenjsko dobo od običajnih kalcij-kalcij akumulatorjev. Uporaba srebra pri izdelavi plošč ima prednosti zaradi velike električne prevodnosti in skupaj z velikim kratkostičnim tokom zagotavljajo optimalno delovanje tudi pri nizhih temperaturah, ko je obremenitev največja ter so izjemno primerni za uporabo pri nadgrajenih avtoakustičnih sistemih. Posebnost BOSCH akumulatorjev je tudi konstantna moč skozi celotno življenjsko dobo, hkrati pa so primerni tudi za uporabo v vozilih s sistemom "Smart Charging System".


Brez vzdrževanja


Akumulatorji BOSCH Silver so bolj odporni na prenapolnjenje in praktično ne potrebujejo vzdrževanja, saj porabijo 400% manj vode kot je minimalni zakonski predpis po trenutni EN normi za akumulatorje brez vzdrževanja.
Znamka Bosch
Model Silver 60 Ah
Napetost 12 V
Kapaciteta (Ah) 60 Ah
Kratkostični tok (A) 540 A
Vzdrževanje Brez vzdrževanja
Dimenzije (mm) 242 x 175 x 190

Oglej si še:

Akumulator BOSCH Silver 52Ah

Akumulator BOSCH Silver 52Ah

Cena:
95,00 €
Vaša cena:
87,00 €

Popust:
8€ ( -8% )

Akumulator BOSCH Silver 74Ah

Akumulator BOSCH Silver 74Ah

Cena:
130,00 €
Vaša cena:
121,00 €

Popust:
9€ ( -7% )

Akumulator BOSCH Silver 95Ah

Akumulator BOSCH Silver 95Ah

Cena:
170,00 €
Vaša cena:
158,00 €

Popust:
12€ ( -7% )

Akumulator BOSCH Silver 44Ah

Akumulator BOSCH Silver 44Ah

Cena:
85,00 €
Vaša cena:
72,00 €

Popust:
13€ ( -15% )