Spletna trgovina za normalno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani soglašaš z uporabo piškotkov. več ...

OK

Avtozvočniki Dragster DSZ 552

Avtozvočniki Dragster DSZ 552

Več pogledov

Cena:
190,00 €
Vaša cena:
171,00 €

Popust:
19€ ( -10% )

Količina:
 
Potrebujes pomoc

Potrebuješ Pomoč?

kontakt

Deli s prijatelji:

Komponentni sistem Dragster DSZ 552 (13 cm)


DSZ serija

Serija DSZ predstavlja izjemen komponentni sistem priznanega italijanskega podjetja Dragster. Zvočniki serije DSZ predstavljajo odlično rešitev za vse, ki imajo malo prostora za montažo sistema, saj ponujajo izredno majhno vgradno globino, ta znaša le 31 milimetrov. Kljub zmanjšani velikosti, pa so zvočniki z uporabo mnogih inovativnih materialov in tehnik uspeli obdržati vrhunsko kvaliteto zvoka. Ta serija je že poznana in spoštovana v svetu avtoakustike, za montaže v vozila, kjer primanjkuje globine za montažo običajnih zvočnikov.

Izdelava sistema


DSZ magnet

Komponentni zvočniki Dragster 552 so 13 centimeterski sistem in se ponašajo z izjemnimi zvočnimi karakteristikami, kar omogoča uporaba le najbolj kvalitetnih materialov pri njihovi izdelavi. Da so kljub zmanjšani velikosti obdržali kvaliteto zvoka, je v prvi vrsti zaslužen neodimski magnet, ki zagotavlja enake zmožnosti kot klasični magneti. Membrana je izdelana v celoti iz čiste celuleze in je izjemno lahka, hkrati pa omogoča izredno linearne hode. Ohišje srednjetonca je narejeno iz mešanice steklenih vlaken in smole, ki zagotavlja togost tudi ob večjih obremenitvah in ne popušča resonančnim frekvencam.

DTH visokotonc

Tudi visokotonska enota ne zaostaja, saj jo sestavlja visokotonec najvišje kakovosti Dragster DTH 125. Ponaša se s svileno membrano, ki je zmožna reproducirati izjemeo čiste visoke tone, ki lepo zapolnijo visokotonsko območje. Za priklop celotnega sistema so priložene vrhunske Hi-End kretnice, ki omogočajo ločeno nastavljanje moči visokotonca.Kompletu so priložene tudi elegantne zaščitne mrežice in ves potreben material za montažo sistema.

Znamka Dragster
Model DSZ 552
Premer srednjetonca 13 cm
Material membrane nizkotonca Čista celuloza
Premer visokotonca 25 mm
Material membrane visokotonca Svila
Maksimalna moč (W) 140
Nominalna moč RMS (W) 70
Frekvenčni razpon (Hz) 75 - 22.000
Upornost (Ω) 4 Ω
Občutljivost (dB) 90
Vgradna globina (mm) 31
Garancija 12 mesecev
Ostalo Kretnica z nastavljivim nivojem visokotonca v treh stopnjah

Oglej si še:

Avtozvočniki Alpine SPR-60C

Avtozvočniki Alpine SPR-60C

Cena:
239,00 €

Avtozvočniki Alpine SPG-13CS

Avtozvočniki Alpine SPG-13CS

Cena:
99,00 €

Avtozvočniki Alpine SPG-17CS

Avtozvočniki Alpine SPG-17CS

Cena:
109,00 €

Avtozvočniki Dragster DSC 692.2

Avtozvočniki Dragster DSC 692.2

Cena:
190,00 €
Vaša cena:
149,00 €

Popust:
41€ ( -22% )