Spletna trgovina za normalno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani soglašaš z uporabo piškotkov. več ...

OK

Nakup po:

Filtriraj rezultate
varno nakupovanje

Kako do popusta pri prvem nakupu?

Vnesi svoj e-mail naslov in poslali ti bomo kupon za popust ob prvem nakupu.

Brezplačno, varno, brez spam-a & preprosta odjava

 

Pioneer Avtoradio

Nova raven kvalitete zvoka v tvojem avtomobiluPioneer logo

Povsem novi modeli Pioneer avtoradiev zopet premikajo meje tehnološkega napredka v svetu avtoakustike. Za vrhunsko kvaliteto zvoka skrbi notranji MOSFET ojačevalec, ki z uporabo posebnih tranzistorjev zagotovi širok tonski razpon, ki se lahko kosa z vsemi avtoradii na trgu - globoki nizki toni in natančni, ostri visoki toni.

Preberi več
Kosov 1 do 24 od skupaj 30 Stran:
  1. 1
  2. 2
Prikaži po strani
Razvrsti po Padajoče
Kosov 1 do 24 od skupaj 30 Stran:
  1. 1
  2. 2
Prikaži po strani
Razvrsti po Padajoče

Udobna, zabavna in varna vožja s Pioneer avtoradiem

USB AUX in iPod povezljivostPoleg vrhunskega zvoka pa se Pioneer avtoradii ponašajo še z vrsto vgrajenih lastnosti, ki bodo poskrbele za bolj udobno, zabavno, in varno vožnjo, vključno s povezavami za USB, MP3 predvajalnik in iPod ter Bluetooth povezljivost za prostoročno telefoniranje in predvajanje glasbe.

ASR - Za kar najvišjo kvaliteto zvoka, tudi ko predvajaš MP3 datoteke, imajo Pioneer avtoradii napredno možnost, ki preko Advanced Sound Retriever tehnologije obnovi vse detajle zvoka, ki so bili izgubljeni ob stiskanju formata MP3.

ASR grafika

Izberi barve, ki se podajo k tvojemu avtu in okusu - Pioneer enote se lahko pohvalijo z čistim in nastavljivim displayom in prosto nastavljivimi barvami osvetlitve gumbov, tako da se avtoradio lepo prilega osvetlitvi tvojega avtomobila.

Možnost originalnih obvolanskih kontrol - Vsi modeli Pioneer avtoradiev s pomočjo vmesnika ponujajo možnost povezave z originalnimi obvolanskimi komandami in s tem popolno kontrolo nad avtoradiem brez umikanja rok z volana. Oglej si ponudbo konektorjev za obvolanske komande.

Na vrh >>