Spletna trgovina za normalno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani soglašaš z uporabo piškotkov. več ...

OK

Nakup po:

Izbrana kategorija

  1. Odstrani ta item Navigacija: Da
Filtriraj rezultate

CENI

TIP
MP3 (6)
DVD (6)
USB (6)
iPod/iPhone (6)

VELIKOST RADIA
2DIN (6)

BLUETOOTH

varno nakupovanje

Kako do popusta pri prvem nakupu?

Vnesi svoj e-mail naslov in poslali ti bomo kupon za popust ob prvem nakupu.

Brezplačno, varno, brez spam-a & preprosta odjava

 

Blaupunkt Avtoradio

Multi-talent med avtoradiiBlaupunkt logo

Blaupunktovi modeli avtoradiev združujejo kvalitetno izdelavo, enostavno in priročno uporabo ter kvaliteten zvok. Glasbo lahko predvajaš z vrste različnih medijev, saj poleg podpore za MP3 format Blaupunkt avtoradii prinašajo še zunanji priklop naprav preko AUX in USB priključka, nekateri modeli pa se lahko pohvalijo z že vgrajeno podporo za iPod in iPhone, ki jih enostavno povežeš preko sprednjega USB vhoda.

Preberi več
6 Artiklov Prikaži po strani
Razvrsti po Padajoče
6 Artiklov Prikaži po strani
Razvrsti po Padajoče

Visoka kvaliteta zvoka z Blaupunkt avtoradiem

Za visoko kvaliteto zvoka v avtu poskrbi vgrajeni 4x50W ojačevalec, na katerega preprosto povežeš nove zvočnike, za bolj zahtevne je pa tu še 2-kanalni RCA predizhod, ki omogoča priklop dodatnih ojačevalcev.

Audio Mix FunkcijaAudio Mix - Ko pride do izbiranja glasbe, Blaupunkt res blesti. Velik in lahko berljiv display omogoča hitro brskanje med datotekami, funkcija "Audio Mix" pa omogoča hkratno predvajanje glasbe in glasovne navigacije, glasba pa se prav tako ne prekine med brskanjem med datotekami. Prav tako lahko na avtoradio naložiš do 1000 kontaktov iz tvojega telefona, kar postane še posebej koristno pri modelih avtoradio z Bluetooth podporo.

Dalinjsko upravljanje - Vse enote so združljive z daljinskim upravljalnikom Blaupunkt RC-10.

Na vrh >>