Spletna trgovina za normalno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani soglašaš z uporabo piškotkov. več ...

OK

Nakup po:

Filtriraj rezultate

KATEGORIJA

CENI

UPORNOST (Ω)
2 Ω (6)
3 Ω (35)
4 Ω (434)
2 x 4 Ω (10)

ZNAMKA
Alphard (25)
Alpine (24)
Audio System (30)
Autotek (5)
Avatar (2)
Blaupunkt (16)
Caliber (17)
Crunch (15)
DLS (19)
Dragster (36)
ESX (27)
German Maestro (12)
Gladen (4)
Ground Zero (98)
Match (4)
MB Quart (16)
Morel (31)
Phonocar (3)
Pioneer (46)
Rainbow (45)
Renegade (10)
Scosche (4)
Steg (1)

PREMER SREDNJETONCA
7 cm (1)
8 cm (11)
10 cm (60)
13 cm (101)
16 cm (152)
20 cm (30)
25 cm (8)
4 x 6" (6)
5 x 7" (7)
6 x 9" (38)

varno nakupovanje

Kako do popusta pri prvem nakupu?

Vnesi svoj e-mail naslov in poslali ti bomo kupon za popust ob prvem nakupu.

Brezplačno, varno, brez spam-a & preprosta odjava

 

Avtozvočniki

Zakaj zamenjati stare avto zvočnike in kateri so najbolj primerni zate

Vgraditev novih avtozvočnikov je eden izmed najbolj preprostih in učinkovtih načinov izboljšanja kvalitete zvoka v avtomobilu, a pri toliko različnih tipih in cenovnih razredih lahko nakup hitro postane zapleten.

Zakaj zamenjati tovarniške zvočnike?

Oblikovalci avtomobilov avtoakustiki ne namenjajo veliko pozornosti, zato tovarniški zvočniki, ki so izdelani iz slabših materialov (papir) in nižje kvalitete izdelave niso zmožni proizvesti čistega, glasnega in razločnega zvoka. Zaradi istih razlogov (slabša zasnova in materiali) pa so tudi manj vzdržljivi, tako da jih vlaga, prah in temperaturne spremembe hitreje poškodujejo. 

Preberi več >> 
Kosov 1 do 24 od skupaj 492 Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Prikaži po strani
Razvrsti po Padajoče
Kosov 1 do 24 od skupaj 492 Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Prikaži po strani
Razvrsti po Padajoče

In kateri tip zvočnikov je najboljši zate?


dragster koaksialni avtozvocniki

Koaksialni zvočniki

Ponujajo preprosto, dostopno in hitro nadgradnjo iz tovarniških zvočnikov. Sestavljeni so iz srednjetonca in enega ali več tweeterjev, ki poskrbijo za visoke tone, nameščeni pa kar na sredini samega zvočnika.  Izdelani so iz kvalitetnih in bolj vzdržljivih materialov, večinoma polypropilenska mešanica za srednjetonce ter svila ali druga tekstilna mešanica za visokotonce. Poleg standardnih koaksialnih zvočnikov z okroglimi srednjetonci imaš na voljo tudi ovalne zvočnike, ki so, razen oblike srednjetonca, enaki kot koaksialni, večinoma pa se jih montira na zadnjo polico nad prtljažnikom ali v zadnja vrata. Koaksialni zvočniki so tako primerna izbira, če želiš s čim manj truda in težav nadgraditi svoj audio sistem, na voljo pa jih imaš v različni velikostih, močeh zvočnika & cenovnih razredih.


Komponentni zvočniki

alpine komponentni avtozvocnikiKorak višje so komponentni zvočniki, ki ponujajo višjo kvaliteto zvoka in bolj fleksibilno postavitev zvočnikov, saj je komplet komponentnih zvočnikov sestavljen iz ločenih srednjetoncev, visokotoncev ter zunanjih kretnic. Ker so enote ločene lahko vsako postaviš na idealno mesto za čim bolj realističen in čist zvok, s kretnico pa do zvočnikov preusmeriš samo frekvence, ki jih ti lahko predvajajo. Tudi uporabljeni materiali in sama izdelava komponentnih zvočnikov je veliko kvalitetnejša, tako da dobro prenašajo dolgoletno uporabo ter spreminjajoče vremenske razmere, obenem pa proizvedejo visoko kvaliteto zvoka.


Na voljo imaš tudi samostojne zvočnike - srednjetonce in visokotonce - ki ti ponujajo še večjo mero kostumizacije tvojega audio sistema, vsi zvočniki pa so na voljo v vrsti različnih velikosti. Če ne veš točno katero velikost zvočnika potrebuješ, nam pošlji model in letnik tvojega avta ter katere zvočnike želiš zamenjati.


visokotonci in srednjetonci Na vrh >>